anettevil
Offline - 1 år
lidt skør kvinde der har 2 børn fra 1990 og 1992.  Gift med jordens dejligste mand og bor i eget hus på landet. Jeg bryder mig ikke om kædebreve, så lad venligst være med at sende dem til mig Anettevil

Spillet for nyligt

Seneste indlæg

 • Slettet-bruger
  Slettet-bruger

  Hej, jeg er Shandi Cabrera fra Amerikas Forenede Stater og jeg er støttende, omsorgsfuld og også jeg har en lidenskab af ægte kærlighed i mit hjerte. Jeg gik lige igennem din profil i dag på dette websted, så vælger jeg interesse for dig, og jeg vil gerne have os til at kende hinanden mere for at etablere et godt forhold og prøv at skrive mig på ([email protected]) så sender jeg dig min billeder introducerer mig derefter mere bedre for dig ok, tak ..

  Hello ,i am Shandi Cabrera from united states of America and i am supportive,caring and also i have a passionate of true love in my heart. i just went through your profile today on this site then i pick interest in you and i will like us to know each other more to establish a good relationship and please try to write me at ( [email protected]) then i send you my pictures then introduce myself more better to you ok, thanks..

 • charlie81
  Charlie81

  image

Seneste billeder