amayland
Offline - 57 minutter

Spillet for nyligt

Seneste indlæg

 • Slettet-bruger
  Slettet-bruger

  Hej, jeg er Shandi Cabrera fra Amerikas Forenede Stater og jeg er støttende, omsorgsfuld og også jeg har en lidenskab af ægte kærlighed i mit hjerte. Jeg gik lige igennem din profil i dag på dette websted, så vælger jeg interesse for dig, og jeg vil gerne have os til at kende hinanden mere for at etablere et godt forhold og prøv at skrive mig på ([email protected]) så sender jeg dig min billeder introducerer mig derefter mere bedre for dig ok, tak ..

  Hello ,i am Shandi Cabrera from united states of America and i am supportive,caring and also i have a passionate of true love in my heart. i just went through your profile today on this site then i pick interest in you and i will like us to know each other more to establish a good relationship and please try to write me at ( [email protected]) then i send you my pictures then introduce myself more better to you ok, thanks..

  amayland
  Amayland

  hejsa. er måske ikke den bedste via email, men står her og nu i en situation, hvor min datter og svigersøn ikke kan sammen mere, trods min nedsatte lungefunktion, føler jeg mig nødsaget til at hjælpe, håber bare på det bedste


 • mamma58
  Mamma58

  Tillykke med fødselsdagen. Knus fra mamma58   image

Seneste billeder