jello
Offline - 9 år
hej jeg er en ung dame på 36 der elsker at sidde ifred og ro og fordybe mig i interesante ting som af og til kan varierer meget. Jeg kan som regel findes i mony spin men bevæger mig også gerne rundt i wist og alle de andre sjove spil herinde , så hvis du har lyst til at chatte så bare slå på tråden jeg ELLLSKER nemlig at chatte , nåt du nu alligevel er herinde så læg lige en besked i min gæstebog bare sån for go ordens skyld ikke så kunne det jo være jeg sender en hilsen retur hvis der er nogen der har læst en god bog vil jeg da gerne høre fra dig jeg ELSKER simpelthen at læse af ynglings forfattere kan jeg klart anbefale Wilbur Smith og Jean M. Auel men alt har min interesse.

Seneste indlæg

 • plumber
  Plumber
  tak for kikket.
 • HAJEN040606
  HAJEN040606
  Hejsa .
  Tak for dit indlæg i min gæstebog.
  Hmm, hvis du ikke er så god til at komme i bonuslevel kan jeg måske anbefale at øve dig lidt mere på det først.
  Det er ikke så fedt at sidde og spille 50 spil eller mere før man får bonusbane, og hvis man gerne vil lave mange point hjælper det heller ikke ret meget.
  Man går død....
  Når du  er blevet rimelig god til at få bonusbane kan du begynde at koncentrere dig om at samle større og større klynger, da det lidt er den samme fremsynethed i spillet du skal have.
  Bare bruge den lidt anderledes.
  I denne fase giver det heller ikke så meget mening at bruge "new-game funktionen på de dårlige spil", som jeg skriver. Jeg kunne ihvertfald ikke selv udnytte det før jeg var rimelig god til de andre ting, da det igen er evnen til at læse spillet der skal bruges.
  Held og lykke med det.
  Venlig hilsen 
  hajen040606

Seneste billeder