facebook-pixel
Offline - 4 år

gry21

gry21

hej jeg er en kvinde på 31 år.

Jeg er i hjemmeværnet

Til hver dag er jeg frivillig i fontænehuset bornholm

Jeg er ordblind, så jeg læser og skriver ikke så godt

Og jeg er ikke ryger.

har to dejlige piger på 12 år og 4 år

 

   //^ ^   kopier mig. Så viser

(/(_?_ )) du at du er imod

_/’’*‘‘_ dyrplageri.

(/_)^(_)

mit stjernetegn er:

 Skytten.

Stjernetegnet Skytten løber fra den 23. november til den 21. december.
Det gamle ordsprog "man skal høre sandheden fra børn og fulde folk" kunne man nemt udvide til at gælde Skytten også. Man skal lede længe for at finde et mere u-diplomatisk stjernetegn som Skytten. Det er ikke af ond vilje, at Skytten bare vælter ud, med hvad der falder ham ind, det er mere et spørgsmål om bydende ærlighed, som Skytten besidder, der gør at han taler før han tænker. Til tider kunne man ønske, at Skytten lærte - ikke at begrænse sin ærlighed - men at lade være med at sige, alt hvad der faldt ham ind. Et andet gammelt ordsprog falder én ind, nemlig "tavshed er guld"!
Heldigvis er Skyttens gode humør og fantastiske humoristiske sans en god modvægt til de mærkelige situationer, som stjernetegnet på grund af sin mangel på diplomati havner i. Han kan slå en høj latter op og gøre alt godt igen. Skytten, både den mandlige og den kvindelige slags, er meget generøst anlagt. Der er ikke dét Skytten ikke vil give af gode gaver og gøre af gerninger for sine kære venner og familie.
Politiske anliggender, dyrevelfærd, børnesager og dets lige er noget stjernetegnet interesserer sig meget for. Han er idealistisk og vil gerne involvere sig aktivt i de sager, der står hans hjerte nært.

 

Datteren på 12 stjernetegn er.

Tyren.

Stjernetegnet Tyren løber fra den 21. april til den 21. maj.
Tyren er et af de mest solide stjernetegn, af alle de tolv stjernetegn. Han holder allermest af, at tingene forbliver som de er og kan ikke lide forandringer og fornyelser. Han har brug for at tænke over ting og træffer ikke hurtige beslutninger.
Tyren er stærk og bestemt, og det gør ham, eller hende til en rigtig god leder. Han er ikke bange for at gå forrest og trække læsset. Fordi Tyren er så solid og rolig, så er han helt per automatik tillidsvækkende og har nemt ved at få andre med på sine idéer. Praktiske udfordringer skræmmer ikke Tyren, og han er god med en hammer.
Et trygt og godt hjemmeliv passer bedst til Tyren og hans vaner. Han er trofast over for sin familie og venner, og har det skønt, hvis livet ikke byder på for mange bølger. En rolig aften derhjemme i sofaen er klart at foretrækker for Tyren, frem for en tur i byen med vennerne.
Som kæreste kan Tyrens behov for at vide alt hvad der sker, for at have ro i sindet, blive noget kontrollerende. Behovet for kontrol kan udvikle sig til jalousi, hvis Tyren ikke har en partner, der godt er klar over, at det bedste for Tyren er visheden om, at der ikke er noget, der ændrer sig ved deres forhold.


Datteren på 4 stjernetegn er:

Krebsen

Stjernetegnet Krebsen går fra den 22. juni til den 22. juli.
Krebsen er en god og kærlig ven, der har en naturlig omsorgsfuldhed og opmærksomhed overfor sine medmennesker. Venskaber har stor betydning for Krebsen og han, eller hun, har en stærk vennekreds, som er opbygget igennem mange år. Krebsen er god til at holde fast i de gamle venner og lader ikke venskaber løbe ud i sandet.  Krebsen bruger tit sin stærke intuition til at mærke, hvordan andre har det og fornemmer hurtigt hvordan han bedst kan hjælpe dem.
Kærester har samme særlige plads i Krebsens hjerte som vennerne, og Krebsen kæmper for sit forhold. Til tider kan det godt blive for meget, for Krebsen har svært ved at give slip, også når noget tydeligvis slet ikke fungerer. Han har en tendens til at holde fast i fortiden, for det gør ham tryg. Tryghed er vigtigt for Krebsen, der er et særligt sensitivt menneske, med mange følelser, og han holder ikke sine følelser tæt til kroppen. I stedet viser han, hvad han tænker og føler og står ved, at han er følsom.
Når der er mennesker, der generer Krebsen eller hans kære, så stiger hans blodtryk! Han bliver vred, men lader sjældent nogen se hans vrede. I stedet bliver han snu og manipulerende og lægger planer for, hvordan han kan hævne sig på sine modstandere.

 

Det var lidt om mig og min hverdag. Nu I er her så skriv lige i min gb og læg nogle sjove blilleder så jeg kan bruge til alt muligt jeg skriver også i jers knus fra gry21

Seneste indlæg

Seneste billeder