facebook-pixel
Offline - 2 år

Civilisten

Civilisten

Daws'er!

Så er du af uransagelige grunde havnet inde på min profil. Og hvorfor er du så det? Nåh - du vil vide lidt om mig?

Tja...

Kort fortalt så er jeg jo bare mig!

Elsker at chatte med gode venner, drikke rødvin, spise kage... Og så spiller jeg en hel del Picture Logic Color. Jeg gider ikke spilde min tid med at bygge baner, men hygger mig med at lægge sten på sten på sten...

Og hvem er jeg ellers?

Tja.. Jeg er gift med en vidunderlig kone - for det meste... altså ikke gift for det meste... det er man da vist for livet... hvis ikke man lader sig skille... nå det var et sidespring... Men som sagt er jeg gift med en vidunderlig kone og vi har sammen været ude for lidt af hvert. Blandt andet mistede vi vores ufødte tvillinger da min kone blev påkørt af en spritbilist. Det er en del år siden efterhånden, men det kommer stadig op til overfladen ind i imellem.

I dag har vi to dejlige unger som er adopterede. Vi startede med at have dem i familiepleje i et par år, men for at sikre, at de kunne blive hos os og give dem den tryghed, som de så ivrigt søgte, valgte vi at adoptere dem. Og det har hverken jeg, min kone eller ungerne fortrudt - tror jeg nok. :) Ungerne var selv med til at træffe beslutningen og de var ikke i tvivl om, hvad de ville. Den ene mistede sin mor efter hun begik selvmord og den anden er blevet tvangsfjernet efter nogle grusomme hændelser. Jeg snakker gerne om dem, men af hensyn til ungernes integritet bliver de aldrig nævnt som andet end knægten (det er den store af dem) og Prinsessen. Indimellem omtaler jeg også en Franskmand. Det er knægtens kæreste, som nu er flyttet til Danmark.

Ellers bor jeg i Danmark - altså på Sjælland!

Jeg arbejder når jeg har lyst. Det er en luksus, som jeg sætter stor pris på. Jeg fik en pæn aftrædelsesgodtgørelse for nogle år siden og den har givet mig en meget stor grad af frihed. Jeg er selvstændig og underviser i førstehjælp og IT på brugerniveau. Derudover arbejder jeg i ny og næ som konsulent - primært i forhold til problematikker omkring frivillig organisationer contra en professionel ledelse. 

Du er velkommen til at søge om mit venskab, men har vi ikke chattet sammen først er det spild af tid.

Jeg er primært på KOV for hyggens skyld - men er også parat til at tage en seriøs samtale, når der er behov for det.

Det var vist mig i den korte version. :) Vi ses på KOV!

Seneste indlæg

Seneste billeder