Chrissiemuz
Offline - 10 år
Når, du nu alligevel har forvildet dig ind på min profil - så læg da lige en hilsen i gæstebogen ;-) Er her ind i mellem når der er tid til det - og er altid frisk på en snak når jeg er på :-) Hvad kan jeg fortælle om mig? Er en frisk ung pige på 27 år. Er bosat i det Sønderjyske - nærmere bestemt Skodborg Skov (mellem Rødding og Kolding). Inden du kommer for godt i gang - jeg har hørt alle vitserne om os "skodborgere" ;-) Jeg er uddannet lærer (matematik, Geografi, Fysik/Kemi og Dansk - ingen kommentarer til min grammatik her på nettet tak *G*) og arbejder på en skole i Brørup. Jeg har de dejligste unger fra 7.-9. kl. Det er et arbejde der bringer mig mange smil og glæder. Den sparsomme fritid jeg har bliver brugt på hesten, familien og vennerne. Er aktiv konkurrence rytter og slider konstant for at blive bedre og udvikle mig. Er hyggetypen der elsker en tur i biffen eller en aften på sofaen med en god film (og selvfølgeligt mit uundværlige varme tæppe - især når der ikke er nogen til at varme mig ;-) ). Går dog heller ikke af vejen for en tur i byen med veninderne :-) Ind i mellem fordriver jeg tiden med et spil eller 2.

Jeg er oftest at finde på Balloon Buster2 og er sq ikke altid helt normal. Jeg mener ikke et godt grin skader - og ja, man skal ikke tage halvdelen af hvad jeg siger og gør alvorligt. Jeg laver bare lidt sjov og ballade og er slet ikke så ond, som jeg syner ;-)

Hvis jeg ikke svarer er det tænkeligt jeg ikke har set der er skrevet til mig - har lidt svært ved at følge med - så ikke blive fornærmet, prøv igen.

Venneanmodninger fra folk jeg ikke har snakket med bliver afvist :-) Vil du snakke med mig - så fang mig på chatten :-)

Seneste indlæg

 • Beringer
  Beringer

  Tillykke... håber at du har det godt, selvom at du jo nok ikke læser denne besked.

   

  Besvar
 • Beringer
  Beringer
  Stort tillykke med fødselsdagen..., selvom at du jo nok ikke ser denne besked ;)
  Besvar

Seneste billeder