facebook-pixel
Offline - 1 år

Beringer

Beringer

Opdatering 23/03-11:

Er ikke så meget online for tiden, grundet forholdsvis mange forskellige helbredsmæssige anormaliteter. Ved ikke hvor ofte, eller hvornår jeg er på igen, i længere tid ad gangen. Jeg er desuden heller ikke så aktiv i chatten, som jeg tidligere har været, af samme årsag.

__________________________________________________________________________
hmm... dumper som regel her.

Er en ung mand fra udkanten af København. Jeg er 38 år "gammel" tjener
, men kan desværre ikke benytte mig af den, grundet en del helbredsmæssige problemer, så meget af min tid går med at sidde foran computeren, eller at være sammen med venner, og andre der lyster mit selskab. Elsker blandt andet at tage i biograffen, og oplevelser i kulturlivet er heller ikke noget jeg siger nej til.

Jeg er sat en smule tilbage rent fysisk, grundet en del sygdomme, som har ramt både mit bevægelses system, og andre dele af min krop. Dog kæmper jeg, og forsøger at holde hovedet højt, selvom det er svært til tider. Især at få stillet nye diagnoser, giver hak i den forkerte retning, og til tider har jeg virkelig brug for et klap på skulderen eller bare en at tale med.
Til at klare det, søger jeg da en masse venner, for dem kan man jo ikke få nok af.

Folk der kan hygge, gå i byen, tage en tur i biffen, og måske ud at danse. Jeg vil det hele, og kan oftest det jeg gerne vil.

Ved ikke rigtig hvad der dog ellers kan skrives, er jo ikke så interessant... hehe... 

Men skriv hvis der er noget du vil vide...

Kim....

Og endnu engang..., vær venligt IKKE at sende kædebreve.

Seneste indlæg

Seneste billeder