facebook-pixel
Offline - 20 dage

calvinklein

calvinklein

Hej dejlige væsen.
 
Velkommen til min profil. 

Jeg vil beskrive mig selv, som en frisk fyr på 49 år, men med ildsjæl som en 35 årig, til tider lidt ældre af sind og andre gange yngre. En "skytte" af bedste kaliber *blinker*!

Det vigtigste i mit liv er at have det godt i samspillet med andre oprigtige væsner, om det så er min mage, familien eller vennerne. At være der for hinanden. Og hjælpe hinanden med de ting, man er god til.

Jeg vil beskrive mig selv som: Kærlig, Ærlig, monogam og direkte. Jeg værdsætter lige meget ensomheden, som tosomheden!. Ved at kvinder har lige så meget brug for "tøsesnak", som mænd har for at hænge ud med "gutterne"/services/media/images/tqxyuxxasoqtvrts/normal/noimage.jpg"nok" et frihedselskende-menneske af natur. Jeg er ikke til autoriteter og dårlig karma og finder mig ikke i noget. Jeg behandler ligeledes andre, som de behandler mig.
 

Til daglig får jeg dagene til at gå med, at holde mit hjem, besøge venner og alt det der nu engang er af gøremål i dagligdagen.

Jeg har hverken Hund, Kat el. Akvariefisk. Men holder af husdyr, bare ikke fnat og mider! ha ha!!!


Jeg vil da lige pointere, at humor er en vigtig del af mig, kan til tider endda opleves temmelig sort på nogle mennesker, men hvad, vi er gudskelov ikke ens, og det skal man heller ikke være, så jeg fortsætter mit udadvendte væsen og rolige gemyt!. 

Ud over min store interesse i guitarspilleriet (er dog ingen Eric Clapton ;-)), elsker jeg at drage mod vandet, byen og rundture i det ganske Danske land, hvad enten det er gåture, fisketure (findes der mon en kvinde et eller andet sted i det ganske land, der ynder at fiske, er hun/du meget velkommen til at deltage) el. bilture.

Min venskabskreds er helt i min ånd...i mit nære miljø.

Når jeg ikke drager på "Ferie", finder jeg fred og ro i tilværelsen, ved at hygge mig på nettet, chatte med nye og spændende mennesker (måske) dig!.

De lange vinteraftener, bruges muligvis ved flue sticket. (Mit arbejdsredskab, når jeg binder fluer). Det får jeg i perioder mange timer til at gå med, mens jeg kreerer gode og brugbare fluer til min flueæske (låner gerne ud på fisketure). De bundne fluer afprøves i den efterfølgende sæson, de steder der finder nåde for min kritiske sans (fisker ikke hvor som helst).

Sidstnævnte er altid betinget af andre, da jeg hverken har bil eller kørekort.

Nu laver jeg OGSÅ andre ting end fluebinderi og fiskeri. Jeg kan f.eks godt lide:

Nye oplevelser, gerne i den danske natur.
At møde nye mennesker.
At koble af med KOM Og VIND
(Jeg kan godt lide at spille herinde, da jeg via spillene møder nye bekendtskaber, såvel som modstandere), se film, Nyhederne og debatprogrammer. Debatterer glad og gerne på et sagligt niveau.
At hjælpe mine sande venner, med alt det jeg magter.

Skal jeg hurtige vende begrebet "Kærlighed"?.....Kærligheden hvad er det?...Ja, spørger du mig?..... Så er det et begreb, der indeholder mange facetter, vi er jo FLOKDYR..... skabt til at være sociale væsner, men der skal stadig være plads til alenetid. Men jeg er åben for kompromisser i ligestillingens tegn, uden at være mandschauvinist.

Jeg søger vel egentligt hende, der søger mig derude, hende der sætter pris på de nære værdier...ikke guld og grønne skove! Her er nogle af MINE ønsker;


- Kvinden der elsker at hygge/nusse og lave god mad. Jeg er bedre til at kreere i miljøet udenfor, end i kødgryderne ;-)


- Kvinden der IKKE behøver manden hjemme i sofaen hver dag/aften. (Mere undtagelsen, end reglen).


- Kvinden der sætter pris på frihed under ansvar i parforholdet. At vide, hvor man hører til.


- Kvinden der vil holde af mig, som den person jeg nu engang er, såvel i gode som dårlige perioder, for dét er, hvad du tilsvarende vil møde fra mit væsen.

- Kvinden der er åben for en alternativ livsstil.

Nu vil jeg ønske dig en rigtig god tid herinde. Men det er på eget ansvar at lægge en hilsen, for jeg replicerer på din hilsen.

OBS: Jeg er ikke til FW. beskeder og standard hilsner.

Mange spillehilsner

Calvinklein aka Claus

Seneste indlæg

  • tmmisnudk
    tmmisnudk

    Ret lige alderen!


    Smiler, se mit profilnavn!

Seneste billeder