facebook-pixel
Bokaj26
Offline - 1 år

Bokaj26

200 g mørk chokolade
40 g smør
2 bægre pasteuriserede æggeblommer
4 tsk sukker
4 dl piskefløde


Hak chokoladen groft.

Smelt smøret i en tykbundet gryde ved lav varme. Tag gryden af varmen, så snart det er smeltet.

Kom chokoladen i smørret. Rør, til den er opløst.

Pisk æggeblommerne lysegule og stive med sukkeret med en elpisker, eller hvad du ellers kan finde af sjovt værktøj.

Pisk fløden til skum.

Kom den fingervarme chokolade i æggeblommerne. Vend forsigtigt rundt. Gerne med en dejskraber og ikke for længe.

Vend flødeskummet forsigtigt i, ikke for længe.

Kom moussen i fire-fem glas. Dæk dem til med plastfilm. Sæt dem i køleskabet i mindst 3 timer, til de er faste.

Pynt evt. med frugt efter eget valg og læg på ved serveringen.

Velbekomme!

Seneste indlæg

Seneste billeder