facebook-pixel
Offline - 16 dage

arrild1973

arrild1973

Hej med jer der ude! Jeg er en kvinde på 50 

 somre som altid er frisk/frejdig og glad samt i godt humør. Min kæreste og  jeg  har kendt hinanden i  24 år og har en har en søn sammen. Ja min ven ved navnet opelkenned  spiller også herinde og søger ligesom mig  gode venner som man kan skrive og mødes/snakkes med på et tidspunkt i livet.

Men nu du er her inde må du da godt ligge en besked i min gb for det er altid rart med en hilsen i ny og næ så husk det lige med okay.


ps. alt form for kædebreve bliver slettet med det samme og alt børne porno skal stoppes med det samme.

Er en hjælpsom person som meget gerne vil hjælpe andre,og det har jeg selv hørt andre sige om mig , men hvis de så sviner en til bagefter, så er det jo kun spørgsmål om tid, så stopper man automatisk med at hjælpe......

Husk at vær mod andre som du selv vil behandles.


Ja husk at det er kun et spil, så som man siger ja tab og vind med samme sind okay. Men i kan altid fange mig i et spil, endten ludoturnering eller andre spil herinde så ved alle sammen det med derude ja pøj pøj med spillet.


Seneste indlæg

 • gittesos
  gittesos

  tillykke med dagen knuz gittesos

  arrild1973
  arrild1973

  kære søde gitte,    tusind mange søde tak for søde besked til min fødselsdag da jeg blev 50 år jeg havde en vidunderlig dejlig god dag sammen med Kenneth og Birger-hund og vi hyggede os med god mad og og meget mere så af hjertet tak og skulle hilse fra ham og hund af til dig kære søde Gitte og god weekend til dig fra os af søde . Knus og kram Helle og Kenneth samt Birger-hund 😀🥰😘🙂😉Happy Love You GIF by LINE FRIENDS

  gittesos
  gittesos

  det var da så lidt , håber vi ses en dag knuzz

Seneste billeder