Du har en Adblocker

Hvis du deaktiverer din Adblocker på Komogvind er du med til at holde vores spil gratis. VIP medlemmer ser ingen reklamer.
Amalie19
Offline - 2 år

Amalie19

Hej allesammen! :-)

Jeg er en pige på 20 år, der hedder Amalie.
Hvis jeg skulle beskrive mig selv med 3 ord, ville jeg sige; ærlig, sjov og speciel.Jeg kan lide at bruge min tid på at sove, dyrke sport, rejse, sidde foran computeren eller xbox'en, være sammen med venner og familie, spise god mad, se en film eller være lidt spontan. Jeg har 2 katte, som jeg elsker overalt på jorden, jeg kan i det hele taget godt lide dyr! Af sportsgrene er jeg vild med fodbold, håndbold, volley, dans, kajak, fitness og ski. Derudover interesserer jeg mig for musik, teater, naturvidenskab og politik. Hvis jeg så skal nævne lidt af, hvad jeg ikke kan lide, så er det sygdom, arrogance, skænderier, fedme, at miste, hajer og falskhed.

Her på KOV holder jeg meget af at spille turneringer, og har da også vundet en del pokaler efterhånden. Jeg er desværre ikke VIP, da SU'en ikke kan klare det oven i alt det andet. Jeg kan lide at spille Bingo Spinner 2, Glorious World og Picture Logic Color. Ind i mellem prøver jeg også andre spil. Jeg er ikke til kædebreve, så forvent ikke, at jeg sender dem videre. Derudover er I velkomne til at ansøge om venskab, da delepræmierne varmer. Og til sidst en lille reminder om en god tone og respekt, også selvom man er en dårlig taber, ligesom jeg ;-)

Hvis I sidder, og har tid til overs, må I meget gerne følge mig på Instagram, jeg hedder AKS19 derinde. Hvis I er mere til Twitter, er mit navn AKS191193 :-) Vil blive glad for at få flere followers!

Tak, fordi I kiggede med. :-P

Seneste indlæg

Seneste billeder