Hjælp Tower Empire

Spillet


Tower Empire er vores fortsættelse til det populære Farm Empire. Denne gang er bondegården skiftet ud med et tårn fyldt med butikker. Du skal sørge for at alle butikkerne tjener penge så effektivt som muligt, ved løbende at opgradere både dem og leveringen af varer. Der er også milepæle som skal nåes, managers der skal ansattes og hæder der skal vindes.


Etager, Elevator og Levering


Du modtager varer i leveringen, transporterer dem til etagerne med elevatoren og sælger dem i butikkerne. Det er det flow du skal sørge for fungerer optimalt. Øverst kan du se hvor mange penge du har, og ikke mindst hvor mange penge du tjener i sekundet. Hvis du sammenligner hvor mange penge du tjener i sekundet, med hvor mange henholdsvis levering og elevator kan levere, skal de tre tal gerne være cirka ens for at dit tårn fungerer optimalt.


Managers og Boosts


Managers gør det trivielle arbejde for dig, så du bare skal koncentrere dig om at opgradere de rigtige etager. Derudover giver managers dig mulighed for at aktivere en boost, som gør en etager bedre i en begrænset periode.

For etagerne findes fire forskellige typer af boosts. En får kunderne til at gå hurtigere, en får dem til at betale hurtigere, en gør det billigere at opgradere etagen og en laver mere plads til varer på etagen.

For elevatoren findes tre typer af boosts. En får elevatoren til at køre hurtigere, en får den til at fylde varer af og på hurtigere og en gør det billigere at opgradere elevatoren.

For leveringen findes ligeledes tre typer af boosts. En får din arbejder til at gå hurtigere, en lader ham bære flere varer og en får ham til at læsse af og på hurtigere.


Genstart og Hæder


Når indtjeningen af dit tårn begynder at gå langsomt, er det en god idé at sælge tårnet Når du gør det, så opnår du nemlig hæder der får dit næste tårn til at tjene flere penge. Har du spillet Farm Empire, så svarer hæder til arbejderne i Farm Empire.

Hæder kan også bruges på opgraderinger, mens pas på - hvis du bruger al din hæder på opgraderinger, så har du den ikke længere til at forøge din indtjening.


Milepæle og Etage-kartotek


I Tower Empire er der to ting du skal forsøge at få på 100%. Den første er milepæle. For hver gang en etage når en milepæl (oftest når level er hele hundrede), får det en lille forbedring. Du kan ikke nå alle milepæle uden at genstarte dit tårn mange gange.

Etage-kartoteket er en liste over de butikker du gennem alle genstarter har fundet. På hver etage er det mindst tre forskellige butikker at finde, og hver butik har tilmed to sjældne managers som du også skal finde for at få et komplet etage-kartoket.


Shop og Diamanter


I spillets shop har du mulighed for at købe diamanter (for rigtige penge), samt diverse hjælpemidler som betales med diamanter. Tidsrejser spoler tiden frem, sådan at du f.eks. får en uges indtjening på et øjeblik. Opfyldning af lager kan hjælpe dig hvis du har været væk fra spillet, og penge kan hjælpe dig til at komme hurtigt i gang efter en genstart.

Diamanter kan også bruges andre steder i spillet, f.eks. til at skifte typen af en etage du lige har låst op for eller til at skippe ventetid.

Udover diamanter som du køber, kan du også finde gratis diamanter på de etager hvor en manager er ansat. Det er tilfældigt hvor ofte en manager har en diamant til dig. Er du VIP medlem, så har han altid to diamanter til dig.