Hjælp Tower Empire


Spillet

Tower Empire er vores fortsættelse til det populære Farm Empire. Denne gang er bondegården skiftet ud med et tårn fyldt med butikker. Du skal sørge for at alle butikkerne tjener penge så effektivt som muligt, ved løbende at opgradere både dem og leveringen af varer. Der er også milepæle som skal nåes, managers der skal ansattes og hæder der skal vindes.

Etager, Elevator og Levering

Du modtager varer i leveringen, transporterer dem til etagerne med elevatoren og sælger dem i butikkerne. Det er det flow du skal sørge for fungerer optimalt. Øverst kan du se hvor mange penge du har, og ikke mindst hvor mange penge du tjener i sekundet. Hvis du sammenligner hvor mange penge du tjener i sekundet, med hvor mange henholdsvis levering og elevator kan levere, skal de tre tal gerne være cirka ens for at dit tårn fungerer optimalt.

Managers og Boosts

Managers gør det trivielle arbejde for dig, så du bare skal koncentrere dig om at opgradere de rigtige etager. Derudover giver managers dig mulighed for at aktivere en boost, som gør en etage bedre i en begrænset periode. For etagerne findes fem forskellige typer af boosts. En får kunderne til at bruge flere penge (købelyst), en får kunderne til at bevæge sig hurtigere (gåfart), en får dem til at opsamle varer og betale hurtigere (læssefart), en gør det billigere at opgradere etagen (rabat) og en laver mere plads til varer på etagen (lager). For elevatoren findes fire typer af boosts. En får elevatoren til at køre hurtigere (kørefart), en får den til at fylde varer af og på hurtigere (læssefart), en gør at den kan lastes med flere varer (bæreevne) og en gør det billigere at opgradere elevatoren (rabat). For leveringen findes ligeledes fire typer af boosts. En gør det billigere at opgradere leveringen, en får din arbejder til at bevæge sig hurtigere (gåfart), en lader ham bære flere varer (bæreevne) og en får ham til at læsse af og på hurtigere (læssefart).

Genstart og Hæder

Når indtjeningen af dit tårn begynder at gå langsomt, er det en god idé at sælge tårnet Når du gør det, så opnår du nemlig hæder der får dit næste tårn til at tjene flere penge. Har du spillet Farm Empire, så svarer hæder til arbejderne i Farm Empire. Hæder kan også bruges på opgraderinger, mens pas på - hvis du bruger al din hæder på opgraderinger, så har du den ikke længere til at forøge din indtjening.

Milepæle og Etage-kartotek

I Tower Empire er der to ting du skal forsøge at få på 100%. Den første er milepæle. For hver gang en etage når en milepæl (oftest når level er hele hundrede), får det en lille forbedring. Du kan ikke nå alle milepæle uden at genstarte dit tårn mange gange. Etage-kartoteket er en liste over de butikker du gennem alle genstarter har fundet. På hver etage er det mindst tre forskellige butikker at finde, og hver butik har tilmed to sjældne managers som du også skal finde for at få et komplet etage-kartotek.

Shop og Diamanter

I spillets shop har du mulighed for at købe diamanter, samt diverse hjælpemidler som betales med diamanter. Tidsrejser spoler tiden frem, sådan at du f.eks. får en uges indtjening på et øjeblik. Opfyldning af lager kan hjælpe dig hvis du har været væk fra spillet, og penge kan hjælpe dig til at komme hurtigt i gang efter en genstart. Diamanter kan også bruges andre steder i spillet, f.eks. til at skifte typen af en etage du lige har låst op for eller til at skippe ventetid. Udover diamanter som du køber, kan du også finde gratis diamanter på de etager hvor en manager er ansat. Det er tilfældigt hvor ofte en manager har en diamant til dig. Du kan samle op til 15 gratis diamanter i døgnet - men er du VIP medlem, kan du samle op til 30.

Daglige opgaver, Sølvstjerner og Superpræmier

Hver dag vil du få mellem 3 og 10 små opgaver, hvor du f.eks. skal ansætte bestemte managers, nå et antal milepæle eller købe nogle levels. Når du løser dine opgaver får du 5-20 sølvstjerner, som kan indløses til præmier i form af diamanter og boost coins. Hver måned kan du samle op til 1500 sølvstjerner. Samlet set kan du opnå 100 diamanter og 12 boost coins i præmie, hvis du samler 1500 sølvstjerner. Vil du have adgang til endnu bedre præmier, kan du desuden købe superpræmier. Med superpræmier kan du samlet set opnå hele 2000 diamanter og 38 boost coins, hvis du samler 1500 sølvstjerner. Når en ny måned starter, dannes der nye præmier og du kan igen samle op til 1500 sølvstjerner for at få alle præmierne. Bemærk at superpræmier skal tilkøbes hver måned, hvis du ønsker de bedste præmier. Når en ny måned starter gemmes ubrugte boost coins, sølvstjerner nulstilles og uløste opgave bliver stående.

Boost coins

Når du aktiverer boost coins, så mangedobles din indtjening i 5 minutter i det tårn, du aktiverer dem i. Der findes f.eks. x3, x10 og helt op til x200 boost coins.

Renter og Donationer

Der er renter på din diamant-beholdning. Har du over 2.000 diamanter, vil du dagligt miste 10% af diamanterne over de 2.000. Dog kan du ikke miste diamanter de første 90 dage efter et køb, så du har altid rigeligt tid til at bruge de diamanter du evt. har købt. Spillene vil altid vise dig om du er påvirket af den negative rente, med et lille ikon ved din beholdning. Klikker du på ikonet, kan du se hvornår renten trækkes - altså hvor lang tid du har til at komme under 2.000 diamanter igen. For VIP-medlemmer er grænsen 5.000 i stedet for 2.000. Du kan glæde dine venner ved at donere diamanter, som du selv har optjent eller købt i spillet. Du kan sende diamanter direkte til dine venner inde i spillet. I diamant-loggen kan du se, hvem du har sendt diamanter til og hvem har doneret til dig.

Verdenskortet

Når du første gang når 20% milepæle, så låser spillets verdenskort op. Her kan du rejse til nye byer rundt om i verden, og bygge et nyt tårn der. Det koster diamanter at låse op for en ny by, men så kan du også opføre dit tårn i byen så mange gange du vil. Hvis et af dine tårne rammer 100% milepæle og 100% i etagekartoteket får du mulighed for at nulstille det. Gør du det, så mister du alt din hæder og skal starte helt forfra på det næste tårn i byen. Til gengæld får du en stjerne, og på sigt kan stjerner blive meget værdifulde.

Diamantminer

Med stjernerne kan du købe diamantminer, og på den måde skabe en fast daglig diamant-indkomst. Der findes forskellige typer diamantminer, som giver fra 1 diamant i døgnet, og helt op til 4 diamanter hver 10. time! Prisen på en diamantmine er fastsat i stjerner, og stiger for hver købt mine af den aktuelle type. F.eks. koster den første dybe diamantmine 3 stjerner, den næste koster 4, derefter 5 osv. Når du har købt din mine starter tiden, og når den er udløbet kan du samle dine diamanter. Først derefter starter tiden forfra, så sørg for at komme tilbage i tide så du ikke mister kostbar tid. Er du VIP-spiller, kan du komme op til 6 timer for sent, uden at miste tid på den næste omgang.