303

Siesta Solitaire - 7 kabale

Spil

Amigos! Senoritas! Gringos! Den klassiske 7 kabale er taget til Mexico, hvor I kan konkurrere om at få flest point! Jo højere runde du når, jo flere point kan du få. Spillet har store polet-præmier hver 3. og 24. time. Arriba! Arriba!

Udfordringer

Shortest Month
Shortest Month
Fit For Fight
Fit For Fight
Follow Up
Follow Up
Christmas Time
Christmas Time
Winter Games
Winter Games
Pink October
Pink October
Brown Leaves
Brown Leaves
Vibes
Vibes on the Beach
Finally!
Summer Holiday
Long Gone
May with the Wind
Happy People
Hello May!
Are you Ready?
Final Call
Fun Time
Snow on the Hill
Get It!
New Year's Resolution
Ho ho ho
For the holidays
1500
Sleeping Cards
1500
Siesta at the Beach
2500
Mexican Boy
30
Playing Cards
6000
Rainbow Tuesday
50
Sleeping All Day
1500
Jingle Siesta
20
Game on
3000
Night Night
900
Siesta Skills
500
Resting Time
1500
Easy Peasy
15
Hibernation
300
Highly Skilled
10
Ace to King
2
Hot Siesta
10
Party in Mexico
500
Hard Cards
1000
Easy Siesta
6000
Easy Routine
1500
You Snooze You Lose
10
A La Playa
20
Hola Solitaire
15
Spin 2 Win
3000
Difficult Cards
5
Cinco Solitaires
5
Cold Siesta
10
Bonus Siesta
1000
Excellent Points
5000
Vamos!
2000
Hard Times
4000
Mexican Springtime
500
Arriba Arriba
2000
Poco Loco
10
Mexican Game
3000
Fiesta Time
1000
Sun and Solitaire
3
Hot Chilli
5
Siesta Time
15
Sombrero
1500
Little Mexican

Medaljer

Basic
Expert
Card Queen
Card King

Sådan spiller du 7 kabale

Gratis 7 kabale hos Komogvind. Den mest populære syvkabale i Danmark

7 kabale online når det er bedst, og helt gratis - flotte kort, gode præmier og en afslappet og humørfyldt mexikansk stemning. Spillet har highscore-konkurrencer, hvor der kan spilles mod alle andre spillere om at score flest point eller blot sammenligne dig med dine venner. High Score kan du se i øverste venstre hjørne af spilvinduet. Hver tredje og 24. time findes vinderne, mens der også er mindre præmier til de 49 nærmeste konkurrenter. Hyg dig med at spille syvkabale, den mest populære kabale, som du kan spille helt gratis her hos Komogvind.  

Grundregler

Siesta Solitaire følger de kendte regler for gammeldags 7 kabale. Kort forklaret går det ud på at samle alle kort i deres kulør fra es til konge. Grundbunkerne skal bygges op i farver fra es til konge. I byggestablerne skal du lægge kortene i nedadgående sekvens med skiftende farve. Både enkelte kort og hele sekvenser af kort bygget i nedgående værdi og skiftende farver kan flyttes mellem de forskellige stabler. Når et kort med billedsiden ned bliver frit, kan det vendes således at billedsiden kommer op, hvorefter kortet kan spilles som alle andre kort i spillet. Der findes lidt forskellige versioner af 7 kabale såsom edderkop kabale og Napoleon kabale, har du før prøvet at lægge disse vil du nemt kunne lære den gammeldags 7 kabale også. Vores Solitaire er bygget over gammeldags regelsættet. Det overordnede mål når du lægger kabalen, og for at den går op, er at flytte alle 52 kort fra bunken og de syv kolonner, til fire bunker. For at gøre det, skal du trække kort fra bunken og til de syv kolonner, og derefter videre til slut-stakkene. I kolonnerne skal kortene placeres i faldende rækkefølge (6, 5, 4 osv.), samt skiftevis rød eller sort. På den nederste plads i hver kolonne kan der kun placeres konger. Når du flytter kort til slut-stakkene, skal det ske i den rigtige rækkefølge (es, 2, 3 osv.) indtil alle kort er på plads, så kan kabalen gå op og dermed vindes.

Sådan spiller du Solitaire

Der er to måder at kortene kan flyttes på når et kabale spil starter. Enten kan du trække dem med musen og venstre museknap, eller også kan du klikke med venstre museknap på kortet og derefter på det sted du vil flytte det hen. Højre museknap kan du bruge til at flytte kort til slut-stakkene. Højre-klikker du på et kort vil det flyve til en slut-stak (hvis muligt). Højre-klikker du på baggrunden vil alle kort der kan, flyve til en slut-stak. Den samme funktionalitet kan udløses hvis du dobbelt-klikker på venstre museknap.

Point

Din score udregnes således: Kort fra bunke til kolonne: 5 point Kort fra bunke til slut-stak: 15 point Kort fra kolonne til slut-stak: 10 point Vend et kort i en kolonne: 5 point Kort fra slut-stak til kolonne: Du fratrækkes de point du fik for at flytte kortet til slut-stak Kør hele bunken igennem: Du fratrækkes point svarende til antallet af kort i bunken Derudover, så ganges pointene med rundenummeret. Sidder du i runde 2 får du altså dobbelt så mange point som i første runde - og i runde 10 får du 10 gange så mange!

Sværhedsgrader

Den eneste forskel på de tre sværhedsgrader i vores 7-kabale, er antallet af kort der vendes fra bunken. Du må køre bunken igennem alle de gange du vil, men det koster dig 100 point hver gang. Normal: her vendes ét kort fra bunken. Øvet: her vendes to kort fra bunken. Ekspert: her vendes tre kort fra bunken.

Poletter og Bonus spin

Du vinder poletter som du vinder point, dog får du flere poletter jo højere sværhedsgrad du spiller på. BonusSpin udløses når du har samlet fire chili-frugter. Du finder dem tilfældigt under de nederste kort i en kolonne.

Kan du lægge en 7 kabale nu? Det tror vi du kan! TIP: Føler du din kabale er gået helt skævt kan du eventuelt prøve at føre musen til øverste højre hjørne, gå ind i menuen og trykke genstart for at få en frisk start.

Held og Lykke med 7 kabale gratis - her hos Komogvind.

Keywords: Solitaire games, Play solitaire, Card games

Gameplay-video

Lignende spil

Anmeldelser

Send
 • kom og vind
  Absolut forfriskende og dejligt spil.Kan bruge mange timer,når det endelig kører,søger at udfordre sig selv i omgange,dejligt, når det bliver vinter.
 • kom og vind
  godt
 • Spil
  Dejligt afslappen at spille
 • Bedste spil i verden
  Jeg skal slet ikke tænke. Det er sådan jeg har det bedst.
 • Karina
 • Kedeligt spil
  Hvis du ligger søvnløs, så spil Siesta Solitaire. Det er et godt sovemiddel. Det går for sjældent op, så gider man det ikke.
 • Hyggeligt men umuligt
  Jeg har siden 3.Marts 2014 dagligt jagtet den sidste medalje i Siesta Solitaire. Men det er umulig at få 12.000 point i Normal.
  Måske I skal kikke på sværhedsgraden og justere den lidt.
 • godt
  godt spil
 • fint spil
  jeg kan godt lide det, selv om at det er svært at få det sidste
 • Egentlig god ..
  Spillet bliver kedeligt når man kun kan komme til runde 1-2, og jeg elsker ellers 7 kabale. Underligt nok synes jeg det er lettere at komme i højere runder i ekspert, end det er i normal. Men alt i alt, så ville det blive lidt sjovere at spille hvis man kunne komme bare lidt længere.