0
400
lodder

Tefal - Snack Collection Multijern

Tefal

Kan du ikke beslutte om du skal have vafler eller club sandwich? Pyt med det - du får bare én af hver. Med Tefal Snack Collection bliver det nemmere end nogensinde at vælge din favoritsnack. Det udskiftelige plader lader dig bruge den samme køkkenmaskine til et væld af forskellige opskrifter og retter. Inkluderet i pakken er to bokssæt til henholdsvis vafler og sandwich plader.

Der er i alt 16 bokssæt af samle - alle med en unik opskriftsbog inkluderet, der hjælper dig med at lave forskellige retter. Alt du skal gøre er at udskifte pladerne i Snack Collection og så er du klar til at drage ud på et nyt kulinarisk eventyr. All pladerne har non-stick belægning, der forhindrer mad i at brænde sig fast til overfladen og gør dem lettere at rengøre.

Alle tilgængelige plader til Snack Collection tåler maskineopvask og kan let opbevares i den tilhørende boks, der passer perfekt ind i et hvert køkken. Det integrerede ledningsrum gør det let at opbevare Snack Collection i skabet.

Udskiftelige plader til forskellige retter
2 bokssæt inkluderet - Et sæt vaffelplader og et sæt sandwich plader
16 bokssæt tilgængelige
Non-stick belægning
Pladerne tåler maskinopvask
Opskriftsbog inkluderet i alle bokssæt vafler og club sandwich
Tefal

Den franske virksomhed Tefal har eksisteret siden 1956. Siden da, har Tefal været innovative med henblik på deres motto: Vi skal gøre din hverdag nemmere.

Gennem alle disse år har Tefal tilbudt en lang række innovative løsninger og er blevet verdens førende leverandør af non-stick kogegrej, og en af verdens førende leverandører af strygejern, kogeapparater, trykkogere, produkter til tilberedning af mad og drikke samt køkkenvægte. I dag står Tefal dig nær i over 120 lande.

Værdi:529,-