facebook-pixel

Nyt mini-spil i Pool!

Nyt mini-spil i Pool! image
8. Maj, 2024

Vi kan med glæde meddele at det fra i dag er muligt at spille vores helt nye Lucky Shot mini-spil i Pool!

I dette spil er målet at skyde den gyldne kugle ind på målskiven, der er placeret et tilfældigt sted på poolbordet. Alt efter hvor man så rammer, dvs. hvilken ring på målskiven kuglen ender med at ligge på, så bliver man belønnet med varierende præmier.

Ligesom i almindelig pool må du kun skyde efter den hvide kugle med din kø, som du så skal bruge til at kollidere og placere guldkuglen med. I dette spil gælder det altså både om evner og held, da du skal bruge den rigtige kraft og retning i dine skud, og da målskiven og de omkringliggende kuglers placering skifter dagligt, og sværhedsgraden dermed varierer. 

Der findes to typer mini-spil, Lucky Shot og Golden Shot, og de har to forskellige præmiepuljer. Hver præmie på målskiven kan kun vindes én gang per målskive. For Lucky Shot spillet betyder det, at du derefter skal vente til næste dag for at få en ny målskive. For Golden Shot spillet betyder det, at der vil komme en helt ny målskive med nye præmier på, efter at du har færdiggjort én, ved at ramme alle ringene.

For at spille Lucky Shot mini-spillet skal du bruge standard billetter, som du dagligt gratis får i Shoppen. De kan også købes for chips efter hvert skud, hvis man løber tør. Golden Shot billetter kan købes for penge, både direkte i mini-spillet eller som del af en større pakke i Shoppen. 

Lige nu og indtil slutningen af måneden vil der være et specielt engangs-tilbud i shoppen, hvor du kan få 50 billetter til en rigtig god pris. Du sparer over 50% på billetterne!

Som del af opdateringen har vi også justeret farten, som kuglerne får, når flere af dem eller banderne kolliderer, samtidigt. Dette burde løse at kuglerne opfører sig underligt, når de ligger tæt op ad kanten.

God fornøjelse med Lucky Shot i Pool!

Seneste nyt

Grundlovsbingo på onsdag

3. Jun, 2024
Onsdag er der Grundlovsdag i Danmark, og det fejrer vi med en hel dags Happy Hour i Bingo 90! Fra kl. 9 om morgenen til kl. 21 om aftenen...

Læs mere
Vigtig opdatering om vores Live Stream!

Vigtig opdatering om vores Live Stream!

3. Jun, 2024
Vi har en ændring i denne uges program: Vores live stream bliver afholdt tirsdag i stedet for onsdag. Vi glæder os til at se jer alle...
Læs mere

Ny sommer-lokation, sommer-tilbud og helt nyt pool-pass i Pool!

1. Jun, 2024
Sommeren står endelig for døren, så det er blevet tid til at tage klip-klapperne og solcrémen på og tage på pool-ferie med os i den helt...

Læs mere

Nyt land i Farm Empire - Jurassica

31. Maj, 2024
Farm Empire byder sommeren velkommen med en genåbning af vores populære sommerland, Jurassica! Alle spillere med adgang til verdenskortet...

Læs mere