facebook-pixel

Nyt mini-spil i Pool!

Nyt mini-spil i Pool! image
8. Maj, 2024

Vi kan med glæde meddele at det fra i dag er muligt at spille vores helt nye Lucky Shot mini-spil i Pool!

I dette spil er målet at skyde den gyldne kugle ind på målskiven, der er placeret et tilfældigt sted på poolbordet. Alt efter hvor man så rammer, dvs. hvilken ring på målskiven kuglen ender med at ligge på, så bliver man belønnet med varierende præmier.

Ligesom i almindelig pool må du kun skyde efter den hvide kugle med din kø, som du så skal bruge til at kollidere og placere guldkuglen med. I dette spil gælder det altså både om evner og held, da du skal bruge den rigtige kraft og retning i dine skud, og da målskiven og de omkringliggende kuglers placering skifter dagligt, og sværhedsgraden dermed varierer. 

Der findes to typer mini-spil, Lucky Shot og Golden Shot, og de har to forskellige præmiepuljer. Hver præmie på målskiven kan kun vindes én gang per målskive. For Lucky Shot spillet betyder det, at du derefter skal vente til næste dag for at få en ny målskive. For Golden Shot spillet betyder det, at der vil komme en helt ny målskive med nye præmier på, efter at du har færdiggjort én, ved at ramme alle ringene.

For at spille Lucky Shot mini-spillet skal du bruge standard billetter, som du dagligt gratis får i Shoppen. De kan også købes for chips efter hvert skud, hvis man løber tør. Golden Shot billetter kan købes for penge, både direkte i mini-spillet eller som del af en større pakke i Shoppen. 

Lige nu og indtil slutningen af måneden vil der være et specielt engangs-tilbud i shoppen, hvor du kan få 50 billetter til en rigtig god pris. Du sparer over 50% på billetterne!

Som del af opdateringen har vi også justeret farten, som kuglerne får, når flere af dem eller banderne kolliderer, samtidigt. Dette burde løse at kuglerne opfører sig underligt, når de ligger tæt op ad kanten.

God fornøjelse med Lucky Shot i Pool!

Seneste nyt

Ny bankkonto til VIP brugere, der betaler med Bankoverførsel

Ny bankkonto til VIP brugere, der betaler med Bankoverførsel

15. Jul, 2024
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi har oprettet en ny konto til at modtage bankoverførsler fra vores VIP brugere, som har valgt denne...
Læs mere

Vi har lyttet til jer

9. Jul, 2024
Efter annonceringen af krystalæg i Farm Empire har vi fået en del feedback fra vores VIP-spillere, der har fået os til at genoverveje én af...

Læs mere

Krystalæg i Farm Empire

4. Jul, 2024
I næste uge indfører vi krystalæg som ny valuta i Farm Empire. Jeres guldæg beholder I, de vil fortsat have samme værdi og de vil kunne...

Læs mere

Nye køer i shoppen og nyt Pool-pass i Pool!

1. Jul, 2024
Vi har endnu engang tilføjet nogle nye køer til pool-shoppen. Denne gang er der to sjældne og to legendariske, som kan købes for chips og...

Læs mere