facebook-pixel
Offline - 4 år

Tunderblue

Tunderblue

Hej & velkommen til min profil.

Jeg kan være den søde, måske er jeg den onde, eller er jeg den flabede ? 
Tada da da da! Jeg er ikke magisk, så der er intet trick og der bliver ingen afsløring...

Du må på Safari og lede efter spor, du kan træde vande i Sahara eller drukne i Rom! Men mit Venedig kan ikke findes i de stridende strømme og kun en ægte sporhund kan finde snerten ved at dufte sig frem, den spekulerer ikke over tingene, den lytter dog og lader færten lede vej.

Måske har jeg ledt dig på vildspor allerede og måske bedrager jeg dig slet ikke og taler sandt! og med en knips på fingerene vågner du op og er blevet ført igennem en labyrint, uden selv at vide det, uden at havde opdaget at du nu er under en fortryllende besværgelse. *Knips*Hvis du er en af de typer der skriver i min Gb/Post og bare siger hej, eller du ser godt ud, skal vi skrive sammen og herefter egentligt bare er stille, ikke kan spørge om andet end navn og forventer at jeg skal skabe samtalen, så kan du lige så godt bare lade vær med at skrive og spare dig selv for en afvisning.

 Jeg er ikke krævende, jeg ved bare hvad jeg vil havde.

 
Er du derimod typen der kan noget mere end trivielle samtaler og spørgsmål, så skal du være velkommen til at komme og gøre et indtryk.
 

Husk og Kæl for missen på vej ud (Ja det er min Hankat)

 

Seneste indlæg

Seneste billeder