facebook-pixel
Offline - 4 år

Tajpan

Tajpan

Humor er dels evnen til at opfatte noget som morsomt, dels det som er morsomt og dels evnen til at kunne fremkalde morsomme situationer eller udtryk.hvordan beskriver man sig selv når man stadig ikke har fået en endelig diagnose? Altså jeg er TOTAL NORMAL (efter bogen "Hvordan man tackler en Psykotisk". Af Igor Haffenberg.)
Jeg bor et sted hvor vi holder Skt. Klaus hele året rundt. I min fritid går jeg til psykolog, tegner blæktegninger og kradser på mine ben. En en af mine yndlingsbeskæftigelser er at tælle hvor mange gange, min værelses kammerat Bent, kan hamre hovedet ind i væggen inden han går ud som et lys. Derudover holder jeg meget af at kigge på de flotte tremmer de har sat for vinduerne her. De siger det er for vores egen skyld de har sat dem i (det samme siger de når de kører os ned i kælderen og sætter strøm til os) men jeg tror ikke på dem, jeg tror det er fordi de er bange for tyve.
Jeg kan godt lide at komme ud i "naturen", også selvom spændetrøjen nager, og det brummer så underligt ude i den der natur. Jeg forstår bare ikke hvorfor vi altid skal derud når det er mørkt!?
Til jul ønsker jeg mig et stykke reb og et spejl, det har jeg aldrig haft før, men jeg håber jeg får det i år når juleplejeren kommer.
Jeg har mange venner her på Skt. Klaus, vi slås og spytter på hinanden, det er rart at være sammen med andre. Min bedste ven hedder Ruth, hun er god til at fortælle historier om, hvordan hun har lyst til at flå mine øjne ud med en gaffel og skære benene af mig med forskellige knive og sådan. Jeg kunne lytte i tiiiiimevis på Ruth, men så kommer Plejerne altid og afbryder inden det bliver rigtig sjovt, og de slæber Ruth ned for enden af gangen mens hun skriger og hyler, det forstår jeg godt hun gør. Ruth kan nemlig godt li at fortælle historier.
På mandag skal jeg til frisøren, Plejerne har fortalt mig at jeg skal have et HELT NYT LOOK man kalder det "det hvide snit", de siger det er top-moderne, så jeg glæder mig rigtig meget.
 
Lønforhøjelse !
Jeg, tissemanden, anmoder om lønforhøjelse af flg. grunde :
Jeg arbejder i store dybder.
Jeg slår hovedet når jeg er på arbejde.
Jeg har ikke fri i weekenderne eller på helligdage.
Jeg arbejder i et fugtigt miljø.
Jeg bliver ikke betalt for overarbejde.
Jeg arbejder på en mørk arbejdsplads, næsten uden udluftning.
Jeg arbejder ved høj temperatur.
Jeg arbejder med risiko for smittefare.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-**-*-*
Kære tissemand.
Efter gennemgang af din ansøgning og overvejelse af de argumenter, du har fremført, har administrationen besluttet at afslå din anmodning om lønforhøjelse af følgende grunde.
Du arbejder ikke 8 timer i træk.
Du falder i søvn på jobbet efter korte arbejdsperioder.
Du følger ikke altid ledelsens ordrer/retningslinier.
Du bliver ikke i dit tildelte arbejdsområde og er ofte set besøgende andre lokaliteter.
Du tager ikke initiativ, du skal presses og stimuleres for at begynde at arbejde.
Du forlader arbejdspladsen temmelig sjusket, når din vagt er forbi.
Du er ikke altid opmærksom på nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, såsom at iføre sig korrekt beskyttelsesbeklædning.
Du vil trække dig tilbage, længe før du er 65.
Du er ikke i stand til at arbejde dobbeltvagter.
Du forlader somme tider din arbejdsfunktion, før du har fuldført din opgave.
Og som det ikke var nok, er du konstant blevet set møde og forlade arbejdspladsen med to mistænkeligt udseende tasker.

En fyr går op til pigen i baren og spørger om hva hun hedder, efter et øjebliks stilhed skriger hun NEJ JEG VIL IKKE BOLLE MED DIG! alle i baren stirrer på ham, han sætter sig igen på sin plads, efter et par minutter går pigen ned til ham og undskylder. hun smiler og siger : ser du jeg studerer psykologi og ville se hvordan folk tackler pinlige situationer. manden fortrækker ikke en mine, men råber alt hva han kan : 2000 KR. DU MÅ JO VÆRE SINDSYG ! !
et citat fra mig abe Det er ikke svært at finde en at gå i seng med ,men en man vil vågne op med citat slut

Senest spillet

Seneste indlæg

Seneste billeder