facebook-pixel
Offline - 8 år

Snuskemus7

Snuskemus7

VIL DU VIDE NOGET OM MIG SÅ LÆS 
Passer nemlig meget godt !!
 
 
 Jomfru 23 august - 22 september


Element: Jord

En skarp forstand og en udviklet analytisk sans gør jomfruen til en kritisk og videbegærlig sjæl, der er svær at bilde noget ind...


Beskrivelse:
Samvittighedsfuld og grundig er andre dyder, som bevirker, at jomfruen trives bedst, hvor der er orden i tingene. Når først en jomfru åbner sig over for andre mennesker, er den både meget trofast, omsorgsfuld og kærlig.

Temparament:
For Jomfruer handler livet en stor del af tiden om at gøre ting så godt som muligt. Du er effektiv, vel-organiseret, strømlinet og cool. Der er stil over alt hvad du foretager dig, alt skal helst matche og ske til tiden. Du er lidt genert og tilbageholdende men dækker over dette med et høfligt, venligt og korrekt ydre. Perfektionisme gennemsyrer din tilværelse, hvilket bl.a. bevirker, at du går meget op i at pleje din krop med motion og sund mad. Du hjælper gerne andre af et uselvisk hjerte, er god mod børn og dyr og er en indfølelende og forstående lytter. Andre kunne måske opfatte dig som en pedantisk, kedelig, kritisk, hæmmet, frelst sundhedsfreak.

Dating taktik:
Som Jomfru er du romantisk på din egen stille facon. Men først og fremmest er du grundig og foretager et omfattende research-arbejde, hvor du undersøger så meget som muligt om din potentielle kæreste. Dette gør du dels fordi du tager parforhold meget seriøst og dels med henblik på senere at kunne være så god og tilfredsstillende en partner som muligt.

Forelskelse:
Når du er forelsket bliver du lige lidt mindre cool. Du forelsker dig langsomt men giver dig tid til i denne sødmefyldte proces at føle dig glad og afslappet og analysere dine følelser samtidig med at føle meget dybt. Du har brug for at kommunikere meget med din kæreste - research-arbejdet fortsætter - og dette på en ærlig, jordbunden måde.

Parforhold:
Din indstilling er, at man skal arbejde for at bygge et godt forhold, det kommer ikke af sig selv. Men du indleder ikke et forhold, med mindre du tror på, at det kan blive perfekt. Du er totalt fokuseret på din partner og vil gøre hvad som helst, der vil gøre ham/hende lykkelig.

Sexuelle stil:
Under det kølige ydre findes masser af lidenskab og sanselighed, der blot venter på at blive pakket ud. Du tilpasser dig let din partners ønsker og lyster og giver dig fuldstændigt hen til at tilfredsstille ham/hende på den mest grundige, gennemførte måde. Jomfrukvinden kan være alt fra geisha til skolelærerinde med kildepisk - og nyde det, for hun har masser af fantasier om den slags. Den mandlige Jomfru tænder på porno og hans næst mest erogene zone er hans balder.

Partner:
Vær præsentabel og korrekt for din Jomfrukærestes skyld - han/hun bliver meget let pinligt berørt. Du skal helst være i stand til at tage initiativet til nænsomt at lukke pakken op med din Jomfrukærestes inderste hemmeligheder, men gør det, for det er en meget overraskende og berigende verden, der åbner sig.

Passer bedst med: Skorpion, Krebs, Fisk, Tyr, Stenbuk, Tvilling.

Seneste indlæg

Seneste billeder