facebook-pixel
Offline - 6 år

reichen

reichen

 
 


 
Hejsa takker fordi du kiggede...Elsker små hilsner i min log..sss...Jeg har humor, er altid glad, og elsker at chatte..  Vil du vide mer´ så fang mig..Knuss Reichen....(Også kaldet Puf)

 


                                      

 

 


P.S ...Jeg er vandmand og hvad siger man om denne slimede fyr jo... Læs her: 

Generelt om stjernetegnetJeg er født i Vandmandens tegn, det som astrologer kalder for Vandbærerens tegn. Selv om ordet vand indgår i navnet, så er jeg ikke født i et følsomt vandtegn. Jeg er født i et lufttegn, som har med intellektet og det mentale at gøre. De billeder der bruges til at symbolisere mit tegn, er ofte en mand der står med en krukke og hælder vand ud over jorden og dens befolkning.Det betyder, at jeg som er født i Vandmandens tegn, skal give vand til tørstende sjæle. Det betyder igen, at min viden, min stærke intuition og det intellekt jeg besidder, skal jeg bruge til at skabe klarhed for mennesker der har brug for hjælpen.


 Når det så er sagt, så kommer det der er det absolut vigtigste for enhver Vandmand, nemlig frihed. Jeg elsker min frihed over alt og Guds nåde trøste den der forsøger at tage den fra mig. Det gælder i alle forhold i livet. Jeg ønsker ikke at vikle mig selv ind i alt for stramme bånd, da jeg hele tiden vil have mulighed for pludseligt at foretage mig noget nyt. Jeg er også den der hjælper til, hvis andre bliver frataget deres frihed i enhver form. Ytringsfriheden sætter jeg stor pris på. Af natur er jeg en stor menneske elsker og jeg har store idealer på menneskehedens vegne og det kan føre til, at jeg bruger en del af min tid og mine ressourcer i store foreninger, hvor jeg kan sætte mit præg. Det kan være Amnesti International. Røde Kors. Læger uden grænser, osv. Som person er jeg noget af en original, der gerne går dine helt egne vegne. Min måde at virke, tale og handle på, kan virke provokerende på mine undervisere og på mine forældre i min frigørelses proces. Jeg kan lige så godt acceptere, at Jeg ikke er en der blindt følger strømmen, men jeg har et stort behov for at gå mine helt egne vegne. Job:Da frihed under ansvar er en af mine valgsprog, så vil jeg gerne have selvstændige opgaver, men jeg vil samtidig have mulighed for at løse disse opgaver på min helt egen måde. Jeg arbejder meget i ryk. Det vil sige, at jeg kan virke som om jeg intet foretager mig, men i virkeligheden er det fordi jeg er ved at forberede et kraftigt ryk, hvor jeg kan arbejde i døgndrift lige til jeg er færdig. Jeg trives ikke i et 8 - 16 job med faste rutiner og arbejdsgange. Jeg arbejder gerne med projekter, hvor mange mennesker skal inddrages og det jeg foretager mig, skal gerne have en blivende værdi. Trods mit behov for at have mennesker og meget gerne mine venner omkring mig, så kan jeg også arbejde alene. Arbejdsområder: Computerteknikker. Opfinder. Læge. Akademiker. Pædagog. Pilot og rumfart. Astronom. Foreninger. Projekter. Elektronik. Selvstændig. Kursusleder. Alle job med stor grad af frihed. Kærlighed:På kærligheds området, såvel som på alle andre områder, har jeg brug for en stor grad af frihed. Jeg finder ofte min partner i min venskabsgruppe og det er af største betydning, at jeg og min partner er ligeværdige og har et stærkt præg af venskab i vores forhold. Frihed under ansvar er en vigtig sætning for mig i parforhold. Jeg har ikke noget imod at have et fast forhold og jeg er også ganske stabil og vedholdende, men jeg ønsker bare ikke at vi skal sidde lårene af hinanden hver aften og hver weekend. Kan vi derimod både lave noget sammen og hver for sig, så har forholdet de bedste og mest optimale betingelser.
 


Også lige....ha en dejlig dag!!!

Seneste indlæg

Seneste billeder