facebook-pixel
orkide68
Offline - 11 år

orkide68


  HEJSA
 HVIS DET NU SKULLE VÆRE NOGEN DER HAR STARTET ET NYT FIRMA SÅ GIV JER I AGT FOR ANNOCEHAJERNE DE KOMMER MED ET BILLIGT TILBUD MEN DET KOSTER MEGET INDEN I ER FÆRDIG MED DEM .
SÅ ET GODT RÅD SIG NEJ ,HVIS DET KOMMER FRA NOGET MED TELEFONBØGER PÅ NETTET.



HEJ ALLESAMMMEN.

LURER I BARE MEN EN LILLE HILSEN VARMER. DET ER ALTID RART OG SE NÅR NOGEN HAR VÆRET INDE OG KIGGE, SÅ GØR BARE BRUG AF DET.HAVE A NICE DAY . KIGGER I MIN PROFIL KIGGER JEG OGSÅ JERES, TIHI OG LÆGGER MÅSKE SMÅ BESKEDER HVEM VED.

TAK FORDI I KIGGER FORBI.

FORTSAT GOD DAG.

HVIS I VIL CHATTE MED MIG FINDER I MIG I MONEY SPIN MEN HUSK CHATTER KUN MED DEM MED EN GOD OPFØRSEL.
 P.S.KAN IKKE FORDRAGE AT FOLK ANMODER OM VENSKAB NÅR JEG IKKE KENDER DEM, OG AT FOLK TRÆKKER MIG I RØDT UDEN AT FÅ LOV, DET ER IRITERENDE, OG UACCEPTABELT OG UMODENT.

SÅ ER DET SAGT.

HÅBER AT ALLE MÅ FÅ HELD OG LYKKE HER PÅ KOM OG VIND.

DETTE ER IKKE EN DATING SIDE HUSK DET.

da mange har spugt om opskriften på hvidkålsbudding så skriver jeg den her:

hvidkålsbudding:

lav en fars som til frikadeller uden løg, kog et helt hvidkål og stil det kold så er det nemmere at arbejde med,tag en form til ovnen helst en høj en , læg skiftevis fars og hvidkål i start altid med fars og slut med hvidkål, har man ikke en speciel form så læg staniol over og stil det i ovene på 180 grader i vandbad og ca 45min efter er det færdigt, serveres med karfofler og muskatsovs.
sovsen :
lav en ganske almindelig mælkesovs og smag sen til med salt og muskat.
og som tilbehør kogte kartofler.

ps. jeg putter altid muskat i farsen men behøver man ikke.

nu kan i prøve den . god appetit.

Nu er jeg blevet spurgt om opskriften på berliner så her kommer den:

BERLINER:( 12/15 stk)
300 g mel
50 g smør/becel
25 g gær
1 æg
25 g sukker
1 dl mælk
dejen røres sammen og hæve i 20 minutter, derefter standes dejen ud med et glas så de danner to og to ( en bund og en top) sveskemos lægges i midten af den ene og den anden smøres i kanten med æggehvide som lim så sættes de ovenpå hinanden bund m/ mos og låg m/ æggehvide derefter hæver de igen 20 minutter og så skal de koges i palmin . når de bliver taget op drysses de med sukker eller floursukker hvis man er til det.
obs: sveskemos kan erstattes med marmelade .

bag dem og glæd familien med det.
velbekomme.

Seneste indlæg

Seneste billeder