facebook-pixel
Offline - 6 år

Momse54

Momse54

Her er så lidt til de lækkersultne: På et salatblad eller rucolasalat: Meget tynde skiver kogte kolde kartofler som bund, ovenpå lægges kold stegt kyllingebryst, skåret i tynde skiver. En karry-fløde-mayonaise fordeles og der pyntes med bacon som er skåret i bittesmå stykker og stegt til sprøde "fedtegrever". Husk at tørre dem når de tages af panden på et stykke køkkenrulle. De skal selvfølgelig også være kolde. Alt kan snildt laves både 1 og 2 dage før og holdes på køl til det skal anrettes. Pynt med enten lidt krydderurt eller tomatskiver/både eller begge dele. Denne forret er MEGET nem at lave og som sagt det hele kan gøres længe før serveringen. Dog vil jeg ikke anbefale at lave dressingen før tidligst dagen før, da den indeholder fløde. Dressing: 2 dele mayonnaise og 1 del piskefløde røres grundigt sammen med masser af karry og lidt salt. Et alternativ er også at lægge en skive ananas i stedet for kartoflerne - det giver en dejlig frisk smag og "fylder" ikke helt så meget i maven. Det er nemt, hurtigt og billigt at lave, og feder ikke så meget (hvis man undlader dressingen). Velbekomme.

Seneste indlæg

Seneste billeder