facebook-pixel
Offline - 7 år

Melichar

MelicharHej med dig! Jeg er en mand i sin bedste alder, det har jeg været siden fødslen , som søger en sød og dejlig kæreste, hvis hun da findes i dette forum her, men måske ikke, hvem ved ??

Jeg er en fyr der elsker naturen, er meget i den på alle årstider, står på ski om vinteren, hvis økonomien tillader det, campere gerne om sommeren et eller andte sted, tager osse gerne sydpå ivarmen, men vil osse gerne til at rejse lidt mere eksotiske steder, såsom Astralien, Østen, Sydamerika mm. Så er jeg til Skanderborg festival hvert år, skal dertil for 19'ende år i træk i år og har været medhjælper de sidste 9 - 10 år, hvor jeg står og sælger Italjensk mad, det er en mega sjovt job, men osse hårdt, men man kommer til at tale med en masse sjove mennesker, det er jo i sig selv rart nok *GG*.
Jeg bor på Nørrebro i kbh, hvor jeg har en lejlighed, men har lige købt mig et kolonihavehus i Ballerup, som jeg så bor i om sommeren ca. fra 1/4 til 1/10, det er en lille oase jeg har fået ind i mit liv, har ikke kunnet forstå at jeg har kunnet holde ud at være inde i byen altid, som før, men nu er jeg kommet lidt ud på landet, et pluds mere ved det er, at jeg er kommet næsten tilbage til mit barndoms by, den ligger kun 4 km herfra.
Til hverdag kører jeg bus.....turistbus, så jeg kommer lidt rundt omkring, men er dog for det meste hjemme hver nat, ikke altid hver aften, men sådan er det med et job som mit.
Jeg går osse lidt ud og fisker, men det bliver ikke til det jeg gerne ville ordi jeg osse går lidt på jagt, det er sku spændende at sidder der helt stille om morgenen for at vente på en Buk kommer ud af skoven, det sker ikke ret tit, men når det sker er det spændende...som en rigtig god spændingsfilm *GG*, håber jo så på at få lidt med hjem til fryseren, det er sket, ikke i år, men har lidt tilbage fra sidste år som skal spises her i sommer, så hvem ved og det bliver DIG, der skal være den udkorme, der skal smage sådan en dyreryg...det smager himmelsk godt, kan jeg lige fortælle, det skal bare laves rigtigt.
Jeg elsker osse at lave mad og er god til det, jeg vil f.eks. selv lave den ryg og tilbehør. Ikke mere herfra nu, du har osse lidt at tygge på *GG*...kødet kan jo være sejt *LOL*
Hilsen Melichar

Seneste indlæg

Seneste billeder