facebook-pixel
Offline - 6 år

Kurt68odense

Kurt68odense

Davs med jer...

Tja hvem er jeg ??? Jeg er en aktiv spiller herinde. Har spillet en del poker tidligere, men har fundet ud af, det er billigere og sjovere at spille herinde, end på diverse pokersider.. ha ha ha.. O:)

Så jeg er næsten dagligt at finde, herinde på siderne.. Nu hvor jeg ikke taber en masse penge, og stolthed i poker mere. Men vinder lidt point herinde, og mine venner giver en delepræmie i ny og næ. Så kan jeg måske vinde en bamse eller 2, hvis jeg da er så heldig ????

Men ellers er der ikke så meget at berette om, andet end jeg er en 2 mtr høj, Odenseaner som har fået en Gastrick Bypass (Fedmeoperation) i december 2013. Så jeg forventer at tabe mig en del, så jeg kan opnå en "kamp" vægt til sommeren 2014 på 140-150 kg...

Og ellers er jeg en aktiv debattør, som gerne deltager i en debat eller 2. Og det er især på områderne med "Politik" - "Samfunds problemer" - "Fedme problemer" - og så er jeg RØD af politisk meninger og ideer.

Og jeg kender slet ikke til det der, "Tab og Vind med samme Sind" ???? Jeg græder altså ikke, når jeg banker DIG enten i Ludo, Whist, Yatzy eller Backgammon, som er der hvor jeg oftest træffes i en eller anden turnering..

Seneste indlæg

Seneste billeder