facebook-pixel
KAFFEMAMA
Offline - 10 år

KAFFEMAMA

Her kommer lige noget at tænke over:

hvorfor er det at når vi måder et nyt menneske, er det første vi gør at dømme dem på deres udseende? Dernæst kommer det altafgørende spørgsmål så: Hvad laver du så? Og stakkels dem som ikke har et job! For hvad sker der så?, Jo man bliver sat i den kasse hvor på der står- duer ikke, arbejds løs, ikke værd at bruge tid på.! Og hvad sker der mon hvis man så oveni købet heller ikke ligner Paris hilton? uha uha så er den helt galt! Så eksisterer man jo nærmest ikke....!
Hvorfor er det så vigtig hviket job man har og hvordan man ser ud?! Kan jeg ikke være et godt menneske, selvom jeg ikke stod først i køen da udseende blev uddelt?! Er jeg dum fordi jeg ikke har et job? ...........Kan jeg ingenting bruges til fordi jeg har en sygdom?!
hvad med om vi lader være med at dømme hindanden på det ydre og istedet finder ind til det mennesket indeholder.....kan det ikke være ligemeget om jeg er bank direktør eller bistands klient? Skal vi alle ligne film stjerner...?
Vi har ikke mange penge og bor ikke i et stort flot hus med de nyeste møbler i den rigtige stil og jeg går ikke i sidste nye skrig, men vi har masser af kærlighed og tryghed. Og er det ikke det vigtigste?

Håber at det har givet dig noget at tænke over....STOP BØRNEPORNO PÅ NETTET. anmeld på denne side: http://www.redbarnet.dk/Default.asp?ID=487

Seneste indlæg

  • svend35
    svend35

    et stort tillykke med dagen håber du må få en rigtig dejlig dag med alt hvad du ønsker dig

    Besvar

Seneste billeder