facebook-pixel
Jordand
Offline - 4 år

Jordand

Jeg er født i 1963 bor i Esbjerg, for tiden er jeg langtidssygemeldt. Jeg har mange hobbyer, men især at skrive og så er jeg begyndt at handle med glansbilleder, smykker og andet.

Kig gerne indenfor:
https://www.facebook.com/groups/1689841937977979/
www.dortes-glansbilleder.dk

Jeg har fået udgivet en lille børnebog. "Hvem elsker dig i himlen?" Bogen er en højtlæsningsbog for børn om at miste en søster/veninde og er skrevet ud fra en oplevelse min datter havde.

 

Sammen med min mand udgav jeg i 2012 en bog om 2. verdenskrig i Esbjerg, bogen hedder Kafe Skovkanten.

SKRIV GERNE I MIN GÆSTEBOG

VERDENS MEST SIKRE SLANKEKUR
Nu er den nye Baby Mirakel Slankekur!!
Gennem årene har du måske bemærket ,at de fleste 2-årige er slanke. Nu kan du selv følgeopskriften på deres succes i denne nye slankekur. DAG 1 Morgenmad: Et spejlæg, et stykke toastbrød med grapefrugtmarmelade. Spis to bidder af ægget – brug fingrene; smid resten på gulvet. Tag een bid af brød, og smør resten af marmeladen ud over dit ansigt og tøj. Frokost: 4 tegnekridt (hvilken som helst farve), en håndfuld franske kartofler, og et glas mælk (tag kun 3 slurke og spild så resten). Aftensmad: En tør pind, to en-kroner og en femogtyveøre, 4 nip af en flad sodavand. "Godnat-snack": Smid et stykke toastbrød på køkkengulvet.

DAG 2 Morgenmad: Saml toastbrødet fra i aftes op fra køkkengulvet og spis det. Drik en halv flaske konserveringsmiddel eller en kvart liter stoffarve. Frokost: En halv læbestift (stærkt pink) og en håndfuld hundekiks (hvilken som helst smag). En isterning, hvis ønsket. "Eftermiddags-snack": Slik på en kæmpe slikkepind, til den er klæbrig, tag den med udendørs og tab den på jorden. Tag den op og slik videre, til den er ren igen. Tag den så med indenfor og tab den på gulvtæppet. Aftensmad: En sten, som bør skubbes op i venstre næsebor. Hæld cola over en portion kartoffel-mos og spis maden med ske.

DAG 3 Morgenmad: To pandekager med masser af sirup - spis den ene med fingrene, som tørres af i håret. Et glas mælk; drik det halve og put den anden pandekage ned i glasset. Efter morgenmaden samles slikkepinden fra i går op fra gulvtæppet, fnulleret slikkes af, og slikkepinden lægges på puden i husets bedste stol. Frokost: Tre tændstikker, en sandwich med jordnøddesmør og jordbærsyltetøj. Spyt flere bidder ud på gulvet. Hæld et glas mælk ud på bordet og slik det op. Aftensmad: En tallerken is, en håndfuld franske kartofler, rød saftevand. Prøv at drikke noget af saftevandet gennem næsen. SIDSTE DAG Morgenmad: En kvart tube tandpasta (hvilken som helst smag),en bid sæbe, en oliven. Hæld et glas mælk over en tallerken cornflakes, tilføj halvdelen af sukkeret i sukkerskålen. Når cornflakesene er bløde, så drik mælken og giv cornflakesene til hunden. Frokost: Spis brødkrummer fra køkkengulvet og fra spisestuens gulvtæppe. Find slikkepinden fra de foregående dage og spis den færdig. Aftensmad: Et glas spaghetti og chokolademælk. Efterlad kødbollerne på tallerkenen. En omgang mascara som dessert.

Seneste indlæg

Seneste billeder