facebook-pixel
Offline - 9 måneder

Jbejder

Jbejder

Goddaw..

Kom & vind.... dejlig side... men til tider står den under foretrukne som : Kom og Tab... Tænk sig at man kan have så uheldige dage hvor man ikke vinder et eneste lille bitte spil... Ikke engang en snoldet kabale kan man løse... Nu kalder jeg det uheld.. Måske det bare er mig der har dage hvor brikkerne på skærmen bare ikke kan hænge sammen med brikkerne oppe i mit lille hovede?! (Man keder sig en LILLE smule når man som jeg begynder at filosofere over sådan noget )

Nå men hvem er jeg?

Ehm.. Jeg er.........Ta-ta-daaaaa................... Mig selvfølgelig...


Okay okay, dumt sagt.... Men altså... det jo sådan set ganske rigtigt.. Og hvorfor skal man i det hele taget bruge tid på at fortælle om sig selv, i en profil der alligevel aldrig er nogen der læser? Og noget helt andet er... Dette er jo heller ikke nogen dating-side, VEL!!!!!!!

Hmm.. man skal efter sigende skrive 200 ord... Har jeg gjort det nu?

Fang mig i et spil... Og jeg lover at du enten vinder eller taber


BEJDER


Forresten, det er meget smigrende med alle de anmodninger om venskab man får herinde... Det jo lige før man føler sig som noget særligt... *LOL* Men come on... Tænk lige en lille smule før du anmoder ikk'... Vi jo ikke venner blot fordi vi har spillet et enkelt spil sammen...

Seneste indlæg

Seneste billeder