facebook-pixel
Offline - 4 år

icelady

icelady

I
ndependent
C
olorful
E
nchanting
L
ovely
A
dventurous
D
ark
Y

oung


Bedre kan det vel ikke siges *Ggg*

---------------------- Oooo ------------------------
Element: Vand Temparament: Som Krebs er du følelsesbetonet, omsorgsfuld, beskyttende og manipulerende. Dit humør svinger meget og mange Krebs (også mænd) er meget påvirket af månens faser. Du er ret reserveret, genert og kan føle dig megetsåret (mor er ikke vred, mor er skuffet).
På grund af at du er så sensitiv, foretrækker du altid at have en vis ydre skal af kontrol for at beskytte dit bløde indre. Da du er subtilt manipulerende og faktisk har en meget stærk vilje, opnår du som regel det, du ønsker. Andre kan nogle gange se dig som en nærtagende, selvmedlidende, konfliktsky og evigt bebrejdende Mor (også hvis du er mand).

Dating taktik: Som Krebs gælder det ikke om at komme først. Hvorfor have travlt, når man er sikker på at vinde? Ganske langsomt overgiver din udkårne sig til din blide charme og hjælpsomme, forstående varme. Og du vil tage ham/hende ind i din beskyttende, altfavnende favn og forkæle dem indtil de smelter.

Forelskelse: Du forelsker dig langsomt, fordi det tager lang tid for dig at komme til at stole på nogen. Men andre falder let for dig, fordi du virker som om du forstår dem og fordi du har en evne til at fornemme, hvordan din kæreste kan lide at blive rørt ved.

Parforhold: Du vil helst bo sammen med din kæreste, for hjemmehygge er den bedste form for hygge i dine øjne. Og dit hjem er som regel et rart sted at være, bl.a. fordi du er rigtig god til at lave mad. Tryghed er nøgleordet her og familie, børn og dynehygge på sofaen foran fjerneren.

Sexuelle stil: Ligesom så meget andet er sex med en krebs som en langsom, sanselig dans. Krebs er fantastisk gode til oralsex og nyder det også meget selv. Faktisk er krebsemænd dem af alle stjernetegnene, der allermest nyder at give oralsex - og kan gøre det i timevis! Yndlingsstillingen for begge er at ligge i ske.

Partner: Din krebsekæreste har brug for ofte at få at vide eller mærke, at du elsker ham/hende. Krebs har meget let ved at give men sværere ved at modtage kærlighed, så lad være at blive forvænt og prøv at give så meget du kan igen.

Passer bedst med: Tyr, Jomfru, Skorpion, Fisk, Krebs, Stenbuk.

 

Seneste indlæg

 • sunnyand
  sunnyand

  TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN, HÅBER DU FÅR EN GOD DAG * s *

  image

 • sunnyand
  sunnyand


  hip hip hurrae..tillykke med din fødselsdag* s*..håber du får en dejlig dag

Seneste billeder