Du har en Adblocker

Hvis du deaktiverer din Adblocker på Komogvind er du med til at holde vores spil gratis. VIP medlemmer ser ingen reklamer.
helle12345
Offline - 1 måned

helle12345

imageKÆRE LOUISA:
 

En dejlig stjerne er du nu blevet til, du fik en alt for kort liv, pga had fra folk ude i verden. en hel meningsløst dræb på dig og maren. 

Du var altid en rigtigt glad pige med masser af energi og glæde, du ville konstandt opleve alt du kom i nærheden af, give lys og lykke samt glæde. og opleve naturen samt verden. Heldigvis nåede du mange steder inden du blev taget fra os. Men du var kun lige begyndt din rejse, og havde mange planer og drømme.En dejlig stjerne er du nu blevet til, du fik en alt for kort liv, pga had fra folk ude i verden. en hel meningsløst dræb på dig og maren. 

Du var altid en rigtigt glad pige med masser af energi og glæde, du ville konstandt opleve alt du kom i nærheden af, give lys og lykke samt glæde. og opleve naturen samt verden. Heldigvis nåede du mange steder inden du blev taget fra os. Men du var kun lige begyndt din rejse, og havde mange planer og drømme.

Louisa min solstråle, jeg glæder mig så meget til den dag hvor du vil stå og tage godt imod mig oppe ved porten, den dag vil vi atter danse rundt og fjolle som vi plejer når vi var sammen. Kan du nu hygge dig deroppe og oplev en masse, så kan vi atter udveksle oplevelser når vi atter er sammen. 

  KNUS OG GENSYN
MOR.


Seneste indlæg

 • fremada
  fremada

  Tillykke med dagen

  helle12345
  helle12345

  tak for hilsen 😀

  Besvar
 • mikkanik
  mikkanik

  Tillykke med fødselsdagen håber du får en dejlig dag hygge 

  helle12345
  helle12345

  tak gjorde jeg

  Besvar

Seneste billeder