fjotK
Offline - 1 år

Seneste indlæg

 • Tazaru
  Tazaru

  Hej min ven

  I dag er det den 1. forårsdag ifølge kalenderen. Vinteren er slut og ikke et ord om, det er længe siden sidst .

  Jeg har sluttet genoptræningen af min arm for 1½ uge siden, for Faxe Sundhedscenter har ikke mulighed for at give de behandlinger, som vil hjælpe min arm videre. Dem skal jeg selv betale for hos en fysioterapeut med osteopatisk overbygning...

  Min yngste datter har fået job i USA på en sommer camp i staten New York som kreativ medarbejder. Bagefter har hun tænkt sig at rejse jorden rundt - i hvert fald til Sydamerika og Sydøst Asien med rygsæk. Så når hun besøger mig her i maj måned, så går der nok et lille års tid, før jeg ser hende igen - og det går virkelig ikke . Derfor har jeg besluttet mig for at møde hende i Lima og dermed få en enestående mulighed for at se Peru, Macchu Picchu - verdensarv byen og meget mere.

  Zascha har lavet en rejseblog på internettet http://www.accordingtozascha.com/ og også på Facebook "According To Zascha - Travel Blog" og har du en twitterkonto, kan du også følge hende her .

  Jeg har ikke droppet mine planer om at gå Caminoen - pilgrimsvandringen i Spanien, jeg har bare udskudt det til næste år .

  Hav en rigtig fantastisk søndag og et dejlig forår.

  Knuz Inge

 • Tazaru
  Tazaru
  Hej min ven

  Uha, hvor er det længe siden, jeg har været på komogvind og spille og sende dig en hilsen. Grunden er min ipad, som jeg er blevet så glad for, at jeg næsten ikke bruger min bærbare mere. Det har bare haft den ulempe, at jeg ikke har kunnet komme på komogvind fra min ipad. Men det kan jeg nu, har jeg lige afprøvet. Dejligt, for det har jeg da savnet.

  Her 4 måneder efter mit fald er det endelig ved at gå fremad. Jeg halter ikke mere, men kan stadig ikke gå langt, så der skal jeg starte i det små og så lægge mere på lidt ad gangen, men jeg håber da stadig på, at min ide i sommers at gå caminoen (pilgrimsvandringen) til sommer vil være realistisk. Genoptræningen af min arm går også godt fremad, så den er næsten oppe på 80 % af det, den var før. Dog kan jeg stadig ikke ret godt få min arm om på ryggen. Men det kommer vel også. Undrer mig bare over, at armen stadig kan blive ved med at være misfarvet, men det forsvinder vel forhåbentligt helt med tiden.

  Jeg har jo siden september 2005 haft min hjemmeside på webbyen.dk, men webbyen lukker og slukker nytårsaften kl. 23.59. Trist fordi jeg desværre for flere år siden slettede alle mine billeder fra min pc - de lå jo så godt på hjemmesiden. Suk, jeg begyndte så i sommer på at hente billederne tilbage på min pc. Webbyen kunne ikke hjælpe mig på nogen måde Jeg skulle hente billederne enkeltvis   men det var så omstændigt et arbejde og meget tidskrævende, at det projekt opgav jeg. Heldigvis har en, jeg kender, været i stand til at flytte hele hjemmesiden over på sin egen hjemmeside. Så du kan finde det hele på denne adresse:

  http://www.inglene2.løwer.dk/

  Jeg har så tid til at finde ud af, hvad jeg vil med min hjemmeside.

  I dag er det juleaftens morgen, og jeg vil derfor ønske dig og dine kære en rigtig dejlig jul med masser af hygge og dejlig mad og gaver. Da jeg jo ikke er her så tit, vil jeg også allerede nu ønske dig et godt nytår.

  Glædelig jul og godt og lykkebringende nytår

  Knus Inge

Venner (4)

Se flere