facebook-pixel
Dytnas
Offline - 1 år

Dytnas

Er alene mor til to dejlige drenge på 5 og 6 år, og jeg elsker dem over alt på jorden.

At være alene til to i den alder, som hver især er en del syge, er da hårdt, men jeg vil til enhver tid være der for dem. Ved selv hvordan det er at vokse op med kun en forælder, derfor skal de vide hvor mor altid.

Hvis jeg søger noget er det en meget ærlig og stabil person i mit liv. En person der kan forstå og respektere den person man nu engang er. For mig betyder guld og penge ikke noget i et forhold, om man så skal bo i en jordhule. Det der betyder allermest er forståelse, respekt, ærlighed, troskab og give hinanden plads.

Min familie er ikke særlig stor mere, men os der er tilbage har et utroligt godt sammenhold selv om vi er spredt over hele landet. Jeg har et meget tæt forhold til min søster på Amager, og vi har da i flere år snakket om at komme til at bo tættere på hinanden, men det er endnu ikke lykkedes. Trods det ser vi hinanden meget tit om ik andet så mødes vi på halv vejen på Fyn hvor vi har vores Far. Så intet kan komme i vejen for at vi kan ses.

For et år siden mistede vi på tragisk vis Martin O. Han blev så brutalt dræbt i en bil ulykke kun 22 år gammel. Mit hjerte bløder for min lillesøster Martins forlovede Henriette. For 5 år siden mistede vi vores mor og nu skal hun igennem dette helvede...

Ville ønske jeg kunne tage dine smerter på mig men det kan jeg ikke kan kun være her ubetinget for dig.
Martin O du vil altid være i vores hjerter. Ære være dit minde 

 

 

Min mor blev pludseligt taget fra mig og min familie 4 oktober 2004. To mdr før at min mindste dreng, Oliver blev født. Et liv blev taget og et nyt kom til. Mor du vil altid være elsket og savnet. Græd ikke for kærlighed, for den, du græder for, fortjener ikke dine tårer, Den, der fortjener dine tårer, ville aldrig lade dig græde.

Seneste indlæg

Seneste billeder