facebook-pixel
dixie1213
Offline - 10 år

dixie1213

du faldt lige over min profil .. tør du læse videre advarer

hvad du ser, er hvad du får

 
jeg er frisk kvinde på 42, jeg er mor til 2 store piger på 21 og 19 år. I juni 07 ville skæbnen det så at jeg blev mor til en skøn lille dreng samt mormor til en dejlig pige, nogle spørger så, hvad mangler du så i livet.
(hvad med en at dele hele herligheden med)
du får lige lidt mere af mig selv nu du alligevel har haft den tålmodighed at læse hertil. ggg. jeg ser mig selv som en livsglad og selvstændig kvinde der elsker livet. jeg går ind for at man er fælles om tingene og at man er monogam når man er i et fast forhold, jeg er modstander af druk, vold og stoffer, de ting passer ikke ind i en familie med børn. dermed ikke sagt at en tur i byen for at slå sig løs, lidt hygge over en øl eller et glas vin ikke er tilladt.

 
jeg er ryger så er det sagt. 
1 tungepiercing
4 tatoveringer

 
Er du den der stadig er her så får du lige lidt mere er du den der er gået, jamen tak for kigget i min profil, men smid nu aligevel en hilsen til mig.
jeg er stor dyreven, jeg har tre katte og en dejlig hund.

 
hvorfor er jeg så herinde.
jeg leder efter venner
skulle du efter at have læst hvem jeg er stadig have et ønske om at komme med på min venneliste, så lær mig at kende hold dig ikke tilbage.

 
skulle Mr right være iblandt en af jer ville det da være dejligt .. griner sødt.

 
ps. jeg Gider ikke kædebreve, jeg har ikke nogen trang til at vide hvor god jeg er. jeg er den jeg er, nogle ka li mig andre kan ikke sådan er livet. dette gælder også til jer som allerede har optaget en plads på min venneliste.
pps. husk nu lige min gæstebog den er ikke kun til pynt.
tak fordi du holdt ud så længe hej hej

 

Seneste indlæg

Seneste billeder