facebook-pixel
Offline - 4 år

Candyvinder

Candyvinder

Hej med dig.
Jeg er en frisk pige på 65 år, gift på 36. år med en pragtfuld mand og har en skøøøn søn på 27 år og en rigtig sød svigerdatter på samme alde. Min familie og nærmeste venner er det der betyder mest for mig. Jeg elsker at rejse sammen med min familie og vores bedste venner og sammen med dem udforske nye steder rundt om i verdenen - vi rejser helst på må og få for at opleve så meget som muligt, og hvert år kører vi 6-7 uger til Italien med vores campingvogn, hvor vi så lægger os på den samme campingplads hvert år ved Adriaterhavskysten ikke langt fra Venedig. Dette både fordi vi elsker Italien, men også fordi netop den campingplads vi har fundet frem til er blevet som vort andet hjem og vi føler os rigtigt godt tilpas der. Det er en plads hvor folk vender tilbage til så vi kender efterhånden mange fra både Italien, Tyskland, Holland, Østig og Danmark på pladsen, som vi hygger os med år efter år. 

Mine interesser er mangfoldige, så de ville nok fylde en hel bog - ku´ da være man en dag skulle skrive en . En stor del af min fritid bruger jeg på min træning, PC og med mine venner og familie samt er par grupper som interesserer mig på Facebook, spil, gratis konkurrencer og meget andet. 
 
Ellers går jeg meget op i at holde mig frisk og sund og dyrker både cirkular- og styrketræning 2 gange om ugen og de dage går jeg også en tur på minimum 10.000 skridt = 6 - 8 km. Resten af ugen cykler jeg fra 70 - 90 km om dagen på min motionscykel hver dag. Dette har jeg været mere eller mindre nødt til at gøre efter jeg er blevet opereret i ryggen 2 gange, men også fordi det efterhånden er blevet en passion og livsstil for mig, som jeg nyder og hygger mig med smiley_wink_ani.gif. Inden jeg blev opereret var jeg også meget aktiv og dyrkede linedance 3 gange om ugen.En form for dans som havde min helt store interesse og som jeg elskede at dyrke. Bowling, styrketræning, pilates, fitball, spinning og stavgang, men det er jeg desværre ikke i stand til mere. Dog har jeg tænkt mig at prøve at gå i gang med at bowle igen sammen med min dejlige mand i de klubber vi tidligere har bowlet i sammen og også rejser sammen med til én eller anden storby hvor vi vader rundt og ser på seværdigheder og hygger os sammen en gang om året. 

Jeps, det var vel egentlig det væsentlige - selv om jeg kunne skrive side op og side ned og kede dig halvt ihjel så det vil jeg undlade *GG*.

Jeg håber at møde jer på chatten i et af spillene.

Bente alias Candyvinder

PS.: Husk at: Et smil er den korteste vej mellem to mennesker - og lad aldrig solen gå ned over din vrede 
smiley_bigsmile_ani.gif.

Seneste billeder