Bossen34
Offline - 2 år
velkommen til min profil. Jeg er en glad "ung" mand der holder meget til på nettet, til daglig er jeg skraldemand og afhenter storskrald i lyngby/tårbæk. skriv en hilsen i min GB eller send mig en hilsen i min post. Hilsen Brian.

Seneste indlæg

 • Slettet
  Slettet

  Hej, jeg er Shandi Cabrera fra Amerikas Forenede Stater og jeg er støttende, omsorgsfuld og også jeg har en lidenskab af ægte kærlighed i mit hjerte. Jeg gik lige igennem din profil i dag på dette websted, så vælger jeg interesse for dig, og jeg vil gerne have os til at kende hinanden mere for at etablere et godt forhold og prøv at skrive mig på ([email protected]) så sender jeg dig min billeder introducerer mig derefter mere bedre for dig ok, tak ..

  Hello ,i am Shandi Cabrera from united states of America and i am supportive,caring and also i have a passionate of true love in my heart. i just went through your profile today on this site then i pick interest in you and i will like us to know each other more to establish a good relationship and please try to write me at ( [email protected]) then i send you my pictures then introduce myself more better to you ok, thanks..

 • jette74
  Jette74
  stort tillykke med dagen

Seneste billeder