Hjælp

Turneringer på komogvind.dk foregår således: turneringen starter når der er nok tilmeldte til et spil. Du vil blive sat i kø og turneringen starter efter ca. 5 minutter. Man kan naturligvis tilmelde sig indtil denne nedtælling udløber, men det er vigtigt at være klar i spillet inden den er helt udløbet.

Flere turneringer

Da starttidspunkterne er fjernet, er vi i stand til at starte så snart der er nok tilmeldte. Således kan vi afvikle langt flere turneringer end før.

Pulje efter antal deltagere

Jo flere deltagere der er tilmeldt en turnering, jo højere vil præmiepuljen være. Der vil dog altid være et minimum pulje.

Indskud

Der skal betales et indskud for at sikre, at brugere ikke tilmelder "falske" profiler og øger deres vinderchancer og derved hæver præmiepuljen kunstigt.

Ventetider

Ventetiden kan forekomme lang, fordi nedtællingen først starter efter at der er nok tilmeldte. Dette er dog ikke tilfældet, da der bliver afviklet flere turneringer i timen end før. Samtidigt kan man oftest tilmelde sig en ny turneringen efter en afsluttet turnering og derved slippe for at vente en halv time som tidligere.

Turneringstræ

Turneringstræet vil nu blive vist på tilmeldingssiden og automatisk blive opdateret efterhånden som turneringen skrider frem