Hjælp Brain Snack

Spillet

I Brain Snack skal du fodre fem sultne zombier med hjælp af din hjerne-affyrings-kanon. Jo flere ting dine hjerner rammer på vejen ned til zombierne, jo flere point får du. Spillet indeholder over 100 baner, og der vil løbende blive tilføjet flere og flere. I hver bane skal du forsøge at score så mange point som muligt. Både fordi du derved kan opnå tre stjerner, men også for at blive den bedste blandt dine venner.

Spillemåder

Banespil Spillet giver fra starten kun adgang til banespil, hvor du skal gennemføre banerne i den rækkefølge de kommer i. Hver bane har et forskelligt mål, men du skal altid prøve at score så mange point som muligt. Highscoredyst I highscoredysten har du 30 minutter til at lave en highscore på en tilfældig udvalgt bane. Den spiller, som opnår den højeste score når tiden er gået, vinder puljen. Der er naturligvis også mindre poletpræmier til placering 2, 3, 4 og 5. Du starter highscoredysten ved at trykke på trofæet øverst til venstre. I highscoredyst er der ikke adgang til Survival Shoppen.

Styring

Den grundlæggende styring er simpel, bare peg med musen og klik for at affyre kanonen. Skudstyrken bestemmes af hvor langt musen er fra kanonen. Skudretningen kan finjusteres med scroll knappen på din mus.

Banetyper

Der er fire forskellige typer af baner: Affyr alle skud - her skal du bruge alle skud i kanonen for at gennemføre banen. I modsætning til de andre banetyper, kan du altså ikke opnå bonuspoint for at have skud tilbage til sidst. Farvelæg zombierne - her skal du fodre hver enkelt zombie med mindst én hjerne, for at give dem deres almindelige sunde hudfarve tilbage. Nedbring de store hjerner - her indeholder banen nogle meget store hjerner, hjerter eller nyrer. Dem skal du have skubbet ned, så zombierne kan mæske sig i dem. Fjern de onde øjne - her skal du skyde alle de orange øjne banen indeholder.

Survival Shop

I løbet af spillet gives du adgang til en Survival Shop. Her kan du købe alverdens overlevelsesudstyr, som gør din kamp med banerne og zombierne mere overkommelig. Alt udstyr koster diamanter, disse vindes ved at gennemføre banerne. Har du ikke råd til det udstyr du mangler, kan du med fordel gå tilbage og spille nogle lettere baner for at samle flere diamanter. Megahjerne - en meget stor hjerne der rammer mange ting ad gangen. Sigtehjælp - hvis du aktiverer sigtehjælpen, så har du en meget længere sigtelinje. Delehjerne - når du affyrer en delehjerne deler den sig til flere hjerner. Syrehjerne - syrehjernen flyver igennem og ødelægger næsten alt den rammer, i stedet for at kollidere med det. Frysepistol - affyr frysepistolen for at stoppe alt bevægelse i banen under dine næste tre skud. Bombe - indsæt en bombe i banen for at sprænge et stort område væk.

Poletter

Poletter vindes ved at gennemføre en bane. En præmiespinner udtrækker en tilfældig præmie eller banken.