facebook-pixel

Nyt Komogvind design kommer online i næste uge!

Nyt Komogvind design kommer online i næste uge! image
17. Maj, 2024

I anledningen af, at vi efterhånden er ved at runde de 25 år, har vi lavet et helt nyt design, som er lidt en hyldest til vores tidligere designs i et moderne udtryk. Vi har også tilføjet en masse nye fede features, som gør livet lidt nemmere og sjovere på Komogvind. Listen er lang, men giv dig nu tid til at læse dem alle igennem.

Vi har gjort det visuelle udtryk mere overskueligt og let læseligt. Vi har haft fokus på, at det skal være nemt at spotte det man søger på en side, alle klik relaterede muligheder på en side er nu genkendelige knapper, alle sektioner er inddelt i smarte kasser, teksten er mere tydelig, og der er kælet lidt for det visuelle udtryk i både form og farver.

Der er også kommet et helt nyt menu system, som er en todelt løsning, hvor alle sider der omhandler én selv, findes i højre side, f.eks. Beskeder, Gæstebog, Skrabelodder, Delepræmier, Indstillinger osv. I venstre side finder man alle sider der omhandler vores spil, nyheder, support, og andre brugere. På mindre skærme vil menuen folde sig sammen og være synlig med ikoner, man flytter bare musen ud til disse ikoner, og menuen vil folde sig ud, eller man kan trykke på menu ikonet oppe i venstre hjørne for samme effekt. Omvendt har vi også gjort oplevelsen bedre på store skærme, så vi udnytter mulighederne i tidens trends.Forsiden har fået et facelift, og viser nu nyheder, præmier og flere spilkategorier. Så den bedre kan bruges som dagens første side, hvor man lige kan få et overblik over eventuelt nyt. 

Siden med spiloversigten har fået et nyt layout, som gør det nemmere at overskue hvilket spil der er i hvilke kategorier, og der er kommet flere kategorier til, så de er bedre inddelt. Man kan nu også klikke på en kategori, for at læse hvad kategorien indebærer.

Der er kommet en “Favoritter” spilkategori, som viser de spil, som du har givet et hjerte. Dette kan du gøre under "Anmeldelser" på Spilsiderne.

Spilsiderne viser nu flere nyheder, og der er kommet en knap til en side, hvor du kan se alle nyheder omkring det pågældende spil. 

Det er nu nemmere at følge med i hvilke nyheder man mangler at læse, da de nyheder man mangler at læse, nu kommer som en notifikation, er man ligeglad med dem, kan man bare trykke på “Markér alle som læst”, oppe i “Notifikationer” som man plejer. 

Er der en nyhed, man gerne vil læse igen, eller bare er nysgerrig, kan man nu søge i nyheder på “Nyheder” siden, så man for eksempel hurtigt kan finde ud af, hvornår et land i Farm Empire kom på eller hvis man lige ville læse op på nogle ændringer.

På “Venner” siden kan du nu sortere efter “senest online” og “længst tid offline”, så det er nemmere at finde dem, som er online, eller slette venner som ikke har været online i meget lang tid.

Der er kommet en mulighed i “Indstillinger” som gør det muligt at vælge, at du kun vil have interaktioner med venner, så som at modtage beskeder, gæstebogsindlæg, gaver og direkte chatbeskeder, og altså ikke fra hvem som helst.

Når man redigerer sin profil, kan man nu vælge nogle billeder vi har lavet, så har man ikke lige et godt profilbillede eller en flot baggrund man lige kan uploade, så kan man altså nu bare vælge et, og trykke på gem.
 
Man kan nu se hvilke spil en bruger har spillet for nylig, og hvilke spil der er brugerens favoritter ved at besøge brugerens profil.

Highscore-listerne på vores spil, har nu fået nye knapper, så man ikke kun kan hente flere, men også gå tilbage.

Hjælp og Support siderne har nu fået en visning af, hvem der sidder i support, og man kan altså på den måde nemt komme i kontakt med en derfra, ved enten at skrive en besked, eller direkte chat.

Og til sidst, har vi tilføjet hele fem nye temaer, og en af dem er baseret på en gammel kending, for dem som savner farverne fra de gamle dage.

Vi er meget stolte af det nye, og håber alle bliver glade for alle de nye ting og det nye design, men vi tager selvfølgelig, som altid, varmt imod konstruktiv kritik.

Seneste nyt

Ny bankkonto til VIP brugere, der betaler med Bankoverførsel

Ny bankkonto til VIP brugere, der betaler med Bankoverførsel

15. Jul, 2024
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at vi har oprettet en ny konto til at modtage bankoverførsler fra vores VIP brugere, som har valgt denne...
Læs mere

Vi har lyttet til jer

9. Jul, 2024
Efter annonceringen af krystalæg i Farm Empire har vi fået en del feedback fra vores VIP-spillere, der har fået os til at genoverveje én af...

Læs mere

Krystalæg i Farm Empire

4. Jul, 2024
I næste uge indfører vi krystalæg som ny valuta i Farm Empire. Jeres guldæg beholder I, de vil fortsat have samme værdi og de vil kunne...

Læs mere

Nye køer i shoppen og nyt Pool-pass i Pool!

1. Jul, 2024
Vi har endnu engang tilføjet nogle nye køer til pool-shoppen. Denne gang er der to sjældne og to legendariske, som kan købes for chips og...

Læs mere