facebook-pixel
Fairness opdatering
17. Sep, 2021

Vi laver i den kommende tid nogle opdateringer, der skal sikre en mere fair fordeling af poletter og dermed præmier på Komogvind.


Her følger en gennemgang af vores mål med ændringer:

1. Den mest indbringende måde af vinde poletter på, skal være ved at spille vores spil. Det burde give sig selv, men som det er nu kan det bedre betale sig at udbygge sin venneliste og score delepræmier. Derfor skal vi have mængden af delepræmier ned under hvad man selv kan vinde ved at spille.

2. Venner på Komogvind er folk man har en form for kontakt med gennem hjemmesiden. Det kan være en du spiller med, det kan være en du deler sjove billeder med eller en du hilser på i chatten. Det er ikke folk du aldrig har skrevet til, og som kun er på din venneliste for at du kan få deres poletter.

3. Lange vennelister er meget hårde ved vores server, så folk med 1000-vis af venner forværrer hastigheden på hjemmesiden til gene for andre.


Disse konkrete ændringer vil vi lave:

1. Størrelsen på delepræmier fra turneringer sættes ned, mens de sættes op for medaljer og udfordringer.

2. Man vil maksimalt kunne have 500 venner som VIP-medlem, og 100 venner som almindelig bruger.

Med disse ændringer, vil vi sikre at jer der spiller og hygger på Komogvind har bedre chancer for at vinde præmier, end de der blot opbygger vennelister.


Jeres opgave er nu (hvis I har over 500 venner) at slette de venner I ikke har kontakt med. Det har I 1 måned til at gøre, hvorefter vi efter bedste evne vil gøre det for jer. Når vi sletter fra vennelisten, vil vi prioritere at slette venner du ikke har haft aktivitet med, samt venner der ikke har været logget ind i lang tid.


Vi håber I vil tage godt imod ændringerne, og glæde jer over de mere fair (og for de fleste også forbedrede) chancer for at vinde præmier.

Seneste nyt

Nyt spil: Crossword image
Nyt spil: Crossword
25. Apr, 2024
Vi er nu klar med et helt nyt spil, til jer der elsker at pusle med ord. Spillet hedder Crossword, og indeholder klassiske kryds og tværs udfordringer som de fleste nok kender dem...
Læs mere
Ny episode og udfordringer i Finding Fate
23. Apr, 2024
Endelig er tiden kommet igen: et helt nyt afsnit af Finding Fate er nu tilgængeligt! Følg med, mens Fate fortsætter med at undersøge sin fortid. Hvor vil hendes rejse tage hende...

Finding Fate
Læs mere
Nye medaljer i Siesta Solitaire
15. Apr, 2024
Vi er super glade for at introducere 4 nye medaljer i Siesta Solitaire. Vi vil gerne belønne jeres engagement og dygtighed i spillet og ser frem til at se, hvordan disse nye...

Siesta Solitaire
Læs mere
Moderatorer (admins) søges image
Moderatorer (admins) søges
9. Apr, 2024
Har du lyst til at hjælpe vores brugere i chatten, er du hurtig og god til at løse problemer og holde hovedet koldt? Så er det dig vi mangler! Vi søger friske brugere til at indgå...
Læs mere