facebook-pixel
sommernissen
Online

sommernissen

Opdatering her dags dato 20-4-2023. Da flere synes at skrive og ønske opdatering i beskreder, har jeg valgt lige gøre det her også.

Jeg er idag i skrivende stund 21 uger tørlagt som alkoholikker. Tak alle I skønne venner her på KOV, der har støttet mig i klare denne "rejse tilbage til livet og se lyset". I har været ubeskrivelige støtte og er stadig, vejen frem hertil har ikke været uden at møde stenet vej. men nu ovre det værste og sidste 14 dage klaret mig uden medicinen "campral" at holde mig tørlagt. 

Rigtig meget arbejde at nå hertil, det vil jeg godt erkende, det er en livsstils ændring der har været massiv i stort set alle retninger, som været med til at nu nået til at føle alt arbejdet været værdifuldt. Puha mange vaner har skulle arbejdes ud af det indre system, men idag tænker jeg faktisk ikke så meget over det længere, det er i ordets magt blevet nye vaner.

Stor tak til alle Jer, som lyttet når jeg var nede og støttet med opmuntring, I er så fantastiske hver og en. Når jeg ikke altid virker så aktiv her på KOV nu, skyldes det at jeg er begyndt prøve selv dyrke tomater mm iår, så tanker er andre steder. Jeg beskæftigere mig også en del nu med en facebook gruppe som er nystartet, hvor vi prøver at hjælpe kæledyrsejere at deres dyr ikke mangler noget. ( DetBedsteForDyrene ). 

Noget som har været rigtig svært at få ændret på i denne rejse, det er at skal lære at spise mindst 3 måltider dagligt. Mens drak var mange dagene jo den flydende kost, så en stor omvæltning og tilvænning at kroppen skal vænne sig til at få mad og ikke bare flydende kost. Men det er nu heldigvis opnået. Det er ren luksus og nydelse få en hjemmebagt sund grov bolle, øh især samme dag hvor lige snuppet ud af ovnen, mums sådan frisk bolle og med smør på, det er da bare luksus og dejligt. 

Nogen kunne nok frygte om jeg så er blevet fanatisk som tørlagt alkoholikker nu ? Nej kun at jeg forsat bare ikke har modet til at være i selskab, hvor nogen drikker alkohol. Jeg vil ikke risikere at udsætte mig selv for den farer, kan dumpe og drikke igen. Jeg mener så heller ikke at netop det ønske at ikke drikke alkohol i mit selskab, er dumt valg, for hvorfor ikke hygge sig med te, kaffe, sodavand kakao og andre drikke. 

Næste opgave bliver stoppe med at ryge, men lige den opgave må lige vente lidt endnu. Ingen grund at stresse mig selv i for mange opgave at løse på een gang. 

Til dig som læser dette, og har du foran dig opgaven "jeg vil gerne ud af alkoholismens sygdom". Det er en sygdom og vi bliver aldrig raske, men vi kan lære at leve med den "sygdom og vælge tilvalg og vælge et nyt liv. Men du skal være motiveret 100% før du tager valget at droppe alkohol, du skal sørge for have et netværk der vil og kan støtte dig især i starten. Når det er sagt, så vil jeg sige at det er kampen værd at løse den opgave og få et nye bedre liv. 

Jeg er er her inde for at spille og hygge. Kunne jeg finde nogle søde ædruelige venner til det virkelige liv, er det self velkomment. Jeg er efter flere år som fuldtids alholiker, nu tørlagt, og går til behandling via misbrugscenter, hvilket jeg på ingen måde skammer mig over.

Før du bare ansøger mig som ven, vil jeg værdsætte vide hvem du er.  

1gang om måneden rydder jeg op i venneliste og delevenner for præmier, har du ikke været online i ca 1 mdr eller mere og jeg ikke kender årsagen, vil du blive slettet, så der er plads til nye og aktive venzer.

Jeg har min hund født 1 april 2021 i Rumænien, så ja en gadehund, fået af vide han blev fundet i en skraldespand ca 4 uger gammel sammen med sine søskende, kun 3 overlevede, min en af dem. Jeg har en skægagame også på nu snart 6 år, en super rolig og skøn dreng af typen German Giant. 

Jeg har min datter her her inde som også spiller en del, vi er hovedsageligt at finde i farmen. 

Mine motto's:

KYS nu det satans liv, Grib det, fang det, før det er forbi.

Det er tid at give slip på det du ikke skal have med videre

Husk  vores hjerne kan ikke kende forskel på uvished, stress og fare. Altså aktivere vores uvished vores alarmberedskab.

Seneste indlæg

 • Emiliesofie
  Emiliesofie
  Tillykke med dagen 🤩


  sommernissen
  sommernissen

  tusinde tak

  Besvar
 • laima
  laima

  Stort tillykke med dagen 

  sommernissen
  sommernissen

  takker


  Besvar

Seneste billeder