albuendk
Offline - 3 minutter

Hejsasmiley_bigsmile_ani.gif

Tak fordi, du kigger ind. Jeg hygger mig dagligt med lidt spil her på KOV. Mest tidlig morgen og efter arbejdstid.

Mit favoritspil er Bingospinner2, og et "slag" Yatzy bliver det da også til i ny og næ.

Jeg vil meget gerne have nye spillevenner, så tøv ikke, men ansøg bare. Så får vi begge nogle DP, som vi evt. kan bruge på at vinde det, vi ønsker os.

Ønsker dig nu en fortsat god dag/aften og på gensyn.

De bedste hilsener

albuendk

 

Spillet for nyligt

Seneste indlæg

 • Slettet-bruger
  Slettet-bruger

  Hej, jeg er Shandi Cabrera fra Amerikas Forenede Stater og jeg er støttende, omsorgsfuld og også jeg har en lidenskab af ægte kærlighed i mit hjerte. Jeg gik lige igennem din profil i dag på dette websted, så vælger jeg interesse for dig, og jeg vil gerne have os til at kende hinanden mere for at etablere et godt forhold og prøv at skrive mig på ([email protected]) så sender jeg dig min billeder introducerer mig derefter mere bedre for dig ok, tak ..

  Hello ,i am Shandi Cabrera from united states of America and i am supportive,caring and also i have a passionate of true love in my heart. i just went through your profile today on this site then i pick interest in you and i will like us to know each other more to establish a good relationship and please try to write me at ( [email protected]) then i send you my pictures then introduce myself more better to you ok, thanks..

 • malhan26
  Malhan26
  http://www.freewebsite-service.com/images/uploaded/blogsize/567a391dc029f23122015.jpg

Seneste billeder