Regnen trommer på ruden udenfor. En søvnløs nat er blevet til en søvnløs morgen. Gid ens tanker var så flygtige som regndråberne der rammer jorden. Små partikler der enkeltvise er betydningsløse, men som samlet kan udløse katastrofer....  Det samme kan tanker, tænkt af de forkerte.

 

 

 

 

 Når jeg ikke spiller/chatter/filosoferer er jeg en ganske almindelig fyr ( mine venner vil nok modsige mig i det stykke , men tro dem ikke. ) Jeg er , tro det eller ej , årgang 1970. Jeg har 4 skønne unger spredt ud i alle aldre. Og jævnt fordelt kønsmæssigt. Rent kærlighedsmæssigt har jeg skudt papegøjen. Ved et blindt lykketræf har jeg fundet jordens dejligste pige her på kov. Rytteren67 <3 Sammen er vi ved at lave vores egen ark. 1 hund , 2 katte og 4 krikker. Derudover 6 unger i varierende aldre ( tilsammen altså ) Vores base er nordøst for Aalborg. Det kan være lidt svært for en (stor)by østjyde at flytte på landet og skifte landsdel , men jeg er ved at akklimatisere mig.
Hvis du har haft så meget tålmodighed at du har læst hertil ( og endnu ikke er faldet i søvn ) så smid lige en hilsen inden du smutter igen. Et simpelt hej kan gøre det :-D

Sidst online: 27.02.2017
62
76
33
27

Profilinformation

Sidst spillede spil

Farm Empire
for 15 timer siden
Siesta Solitaire
7. februar
Bingo Spinner
7. februar
Anmeld