Hjælp Wonder Match

Spillet

Wonder Match er på overfladen et traditionelt tre-på-stribe-spil, men du opdager hurtigt at der er en betydelig forskel. I Wonder Match spiller alle spillere nemlig på den samme store spilleplade - du kan dermed møde de andre spillere, og se dem lave tre-på-stribe midt i dit eget spil! Når de andre laver et match, så efterlader de dog heldigvis pointgivende guldfelter til dig. Derudover, så er målet i de fleste baner først og fremmest at guide din krystalkugle ned til målområdet i bunden af banen. Undervejs skal du indsamle symboler, og ofte har du et begrænset antal træk. Du kan skabe lysende kraftsymboler der kan eksplodere dele af eller endda hele spillepladen, og score masser point så du kan få de eftertragtede stjerner.

Stjerner

Dit mål i Wonder Match, er at opnå så mange stjerner som muligt. Det gør du ved at gennemføre spillets baner. Hver bane kan give 1-3 stjerner - altid afhængigt af hvor mange point du får.

Point

Hvor mange point du får, afhænger af hvor mange symboler du får lagt på stribe. Matcher du 3 ens scorer du 10 point, men dette stiger med 10 for hvert løbende match. Laver du 4 eller flere på stribe, så scorer du både flere point og laver kraftsymboler der igen kan give endnu flere point.

Kraftsymboler

Bombe - et lysende symbol, der sprænger omkringliggende symboler når det indgår i et match. Række - et symbol med pile mod venstre og højre, der sprænger alle symboler i rækken når det indgår i et match. Kolonne - et symbol med pile op og ned, der sprænger alle symboler over og under når det indgår i et match. Regnbue - et multi-farvet symbol der kan kombineres med et hvilken som helst andet symbol for at sprænge alle symboler af den type. Du kan også kombinere regnbue-symbolet med de andre kraftsymboler, for vilde og ekstremt pointgivende effekter.

Banemål

Der er forskellige mål i hver bane. Her følger en liste over de mest brugte: Få krystalkuglen ned til målet - i hver bane kan du se en krystalkugle med dit profilbillede i. For vinde banen, skal du have krystalkuglen ned til målområdet i bunden. Måleren i højre side af billedet, viser hvor mange felter der er ned til målet. Indsaml symboler - i nogle baner skal du indsamle symboler af en angivet farve. Det gør du ved at matche dem. Matcher du tre-på-stribe, indsamler du tre symboler. Fjern guldfelter - guldfelter efterlades af andre spillere når de laver et match. Laver du derefter et match henover et guldfelt, så fjerner du selv guldfeltet og scorer ekstra mange point for dit match. Indsamle krystalkugler - nogle felter har en krystalkugle-skygge i baggrunden - for at indsamle dem, skal du få placeret din krystalkugler på feltet. Dertil vil der ofte være et begrænset antal træk til at løse banen. Når du ned til målet inden symbolerne er samlet, eller når du slet ikke ned til målet på dine træk så taber du banen.

Poletter

Poletter vindes ved at gennemføre baner. Hver gennemført bane udløser et BonusSpin, hvor du kan vinde op til 5.000 poletter, eller endda banken hvor beløbet svinger mellem cirka 50.000 og 100.000 poletter.