Hjælp Time Machine

Spillet

Time Machine er en underholdende spillemaskine med ni hjul og flere minispil. Du befinder dig i opfinderens værksted, som du kan besøge i tre forskellige tidsaldre ved at aktivere tidsmaskinen. Gevinster udløses ved at få tre ens symboler på stribe. Det kan gøres både vandret, lodret og diagonalt - altså på i alt otte linjer. På spillets hjælpeskærm kan du se hvor stor gevinst de forskellige symboler giver.

Tidsrejse

Du aktiverer tidsrejse ved at samle brændstof. Når et brændstof-symbol viser sig på et hjul, så fyldes der brændstof i én af tankene på maskinen. Når tanken til højre er fyldt op rejser du frem i tiden, og når tanken til venstre er fuld så rejser du tilbage i tiden.

Game Flash

På spillets Game Flash kan du vinde poletter, minispil og Jackpot Flash. Du får et Game Flash ved at få tre Game Flash-symboler på stribe.

Hjerner

Hjerne-symboler repræsenterer viden, og du samler dem så snart de optræder på hjulene. Når du senere når til et minispil, så veksles hjernene til ekstra træk i minispillet. Jo flere hjerner du har når du får et minispil, jo bedre chancer har du for en god gevinst.

DNA Game

Vores opfinder elsker guldfisk, så han anvender DNA-modificering til at lave dem. I DNA-spillet skal du skyde de farvede bolde afsted, sådan at du danner tre på stribe i DNA-strengen. I din kanon har du bolde i rød, grøn og blå, men guldboldene kan du kun samle ved at fjerne de andre farver i DNA-strengen. Til slut afgør et gevinsthjul hvilken farve fisk du laver, og din gevinst ganges med tallet på hjulet. Jo flere guldbolde du får samlet, jo større er chancen for at du får en guldfisk på gevinsthjulet.

Power Game

Power Game er det minispil der kan vindes i fortiden. Opfinderen skal bringe elektricitet til byerne, ved at forbinde husene rigtigt. Du skal afdække felterne, og derefter dreje dem, så flest muligt er forbundet med byerne udenfor spillepladen. Start øverst til venstre, hvor kraftværket sender strømmen ud. Spillet foregår over tre separate runder, så sørg for ikke at bruge alle dine træk i første runde - du kan ikke nødvendigvis forbinde alle byerne hver gang.

Robot Game

I fremtiden er de vilde med robotter, så i spillets Robot Game har vores opfinder en hel fabrik til at lave dem. Du står for at styre samlebåndets gribekløer. Der er to forskellige kløer, som du kan aktivere ved at trykke på knapperne til højre. Kasserne på samlebåndet lyser op når de kan samles op af kloen, men der er desværre altid en chance for mekaniske problemer - især på det nederste samlebånd. En robot skal bestå af tre forskellige dele: Ben, krop og hoved. Du kan se på kasserne hvilken del der er i dem, men ikke hvilken farve delen har. Der findes dele i farvene blå, rød og guld - samler du en blå robot er gevinsten lav, men samler du en guldrobot er gevinsten høj. Samler du en robot i flere farver eller uden ben eller hoved får du en meget lav gevinst. Spillet foregår over flere runder, så du kan samle alle de robotter du har træk til.