Hjælp Puzzle Parade

Spillet

Puzzle Parade er en samling af små hjernevridende spil - alle meget forskellige, men også klart i familie. Fælles for dem alle er, at de har en highscore-konkurrence der udløber hver time. Her vinder du diamanter til både Puzzle Parade og Tower Empire, guldæg til Farm Empire, donuts til Crime Scene og poletter til Komogvind.

Plus

I denne spiltype skal du lave sammenhængende grupper af fire eller flere ens brikker. Når du klikker på en brik forøges dens værdi med én, og på den måde kan du få fire nabo-brikker til at have samme værdi. Det antal point du scorer, tilsvarer tallene der står på brikkerne. Du taber når der ikke er flere muligheder for at danne grupper af fire ens - dog får du lov til at bruge eventuelle power-ups først.

Push

I Push skal du skubbe brikkerne i nederste række op, for at danne tre eller flere ens på stribe. Når du skubber en brik op, så flytter hele dens kolonne sig op. Du scorer point efter tallet der står på brikkerne. Kranierne i øverste række markerer hvor du ikke må lade en brik stoppe, så taber du nemlig.

Plug

Her har vi en klassisk tre-på-stribe variant. Du skal bytte om på to brikker, for at danne tre-på-stribe. Dit mål er at flytte de sorte stik ned i nederste række, for på den måde at midlertidigt eliminere en farve. De sure stik skal også ned på nederste række, men de er blot en forhindring og eliminerer ikke en farve. Du taber når der ikke er flere mulige træk.

Pups

Pups går ud på at kombinere bolde i samme farve. Når to ens bolde rammer hinanden, dannes én ny bold af højere værdi og med en ny farve. Jo højere værdi bolden har, jo flere point scorer du. Sørger du desuden for at kombinere mindst én bold ved hvert skud, forøges din kæde som ganges på de point du scorer. BONUS-bolde dannes tilfældigt og giver 10 gange så mange point som almindelige bolde, så sørg for at få dem med i de lange kæder. Spillet slutter når 10 bolde ligger stille på banen.

Strategi

En god strategi kan være kun at spille med langsomme skud, og sørge for kun at forøge sin kæde med én hver gang. Denne video viser dascha sætte en god score, med denne strategi. Videoen er optaget med Team Viewer, så kvaliteten er ikke så god.