Hjælp POW

Spillet


Pow! er et kortspil med superhelte, skurke og alt deres udstyr. Du har et kortsæt på 32 kort, og kan gennem kampe mod andre spillere vinde adgang til flere kort, og til at opgradere de kort du allerede har. Dit mål er at vinde omdømme, og selvfølgelig også at samle alle kortene og få deres level op.


Sådan spiller du


Hvis du kender det klassiske kortspil Krig, så kan du også allerede grundreglerne i Pow! for det fungerer på næsten samme måde. I skiftes til at spille et kort, og den som spiller kortet med højest værdi vinder kortene. De vundne kort blandes ind i dit kortsæt. Når dit kortsæt er vokset til 50 kort, har du vundet kampen.

Når to kort med samme farve eller værdi spilles mod hinanden, startes en Pow! - når det sker, så smider begge spillere tre kort i en pulje som der spilles om. Prøv altid at starte en Pow! når du har gode kort på hånden - så er der størst chance for at vinde.

Vinder du en kamp får du et skab fyldt med kort, samt stjerner og mønter.

Vi vil gerne gøre det klart, at folk frit kan bruge den kombination af kort de har til rådighed og spille de kort, de nu en gang har lyst til at vælge. Negative kommentarer vedrørende andre spillere baseret på deres spillestil betragtes som chikane, og anstifteren bag urolighederne vil blive fjernet fra spillet uden varsel.


Dit kortsæt


Du starter med 32 kort der alle har level 1. Når du får flere kort af samme type, kan du bruge dem til at opgradere med. Det gør du på kort-skærmen ved at klikke på kortet og trykke opgrader. Det koster både kort og guldmønter at opgradere.

Et kort har en sjældenhed, og jo sjældnere et kort er jo dyrere vil det være at opgradere - sjældne og episke kort kan nå højere værdier end almindelige kort dog, så på lang sigt er de næsten altid bedre at opgradere. Du kan kende et episk kort på den gule stjerne i nederste højre hjørne, og et sjældent kort på den grønne femkant. Almindelige kort er markeret med en grå firkant.


Omdømme


Når du spiller kampe mod andre spillere, så er målet at vinde omdømme. I slutningen af hver måned halveres dit omdømme, og du får en belønning baseret på hvor meget omdømme du nåede at vinde.

Dit omdømme stiger med én når du vinder en kamp, og med to hvis du vinder tre eller flere kampe i træk. Taber du en kamp falder dit omdømme med én, men du kan dog aldrig falde under et omdømme der kan deles med 10. Når du eksempelvis 62, kan du ikke falde under 60 igen. Det højeste omdømme du kan opnå er 100.

Bemærk at træningskampe ikke påvirker dit omdømme.


Byer


Du starter spillet i Mytropolis, men klikker du på billedet af byen kan du se alle de andre byer i spillet. De fleste låses op ved at vinde kampe, men den sidste by - Heroica - har du kun adgang til sålænge dit omdømme er på 100. De forskellige kort i spillet tilhører hver en bestemt by, og du har ikke adgang til dem før byen er låst op.


Skabe


Kort findes i skabe, og der er flere forskellige typer af skabe. Der er et gratisskab som du får hver fjerde time, der er et stjerneskab som du får for at samle stjerner og så er der de skabe som hører til byen du kæmper i - dem får du hver gang du vinder en kamp. Gratisskabe og stjerneskabe kan indeholde kort fra alle de byer du har låst op for, og de kan åbnes med det samme du får dem. Skabene fra byerne tager en time at låse op, og de indeholder kun kort fra den by du kæmper i - vil du have mange kort fra en ny by, så er det bedste altså at vinde kampe og åbne skabe fra byen. Vil du ikke vente på oplåsning af et skab, kan du betale diamanter for at låse det op.


Stjerner


De stjerner du skal bruge for at samle stjerneskabe, får du ved at spille kampe. Du får 1 stjerne for at tabe, 2 for at vinde og 3 for at vinde uden at tabe en Pow! undervejs.


Specielle kort


De fleste kort har én kategori eller farve, men enkelte kort har to farver. De kaldes dual kort, og kan være nyttige at have i dit kortsæt da du så oftere vil kunne starte en Pow!.

En anden speciel korttype er hændelses-kortene. Disse kan spilles ud inden du spiller dit normale kort, og påvirker spillet på forskellig vis. F.eks. er der kortet Herotime, der vil få alle Heltekort (de røde kort) til at udløse Pow!. Der kan kun være ét hændelses-kort i spil ad gangen, så tænk dig godt om når du spiller det.

Et særligt hændelses-kort er kortet Endgame - det spilles ud af spillet selv når der er foretaget 50 udspil, og derefter ved hvert tiende udspil. Kortet forøger indsatsen i en Pow! og vil dermed få spillet til at slutte hurtigere.

Daglige opgaver


For at tjene ekstra diamanter, kan du løse daglige opgaver. Hver dag får du én opgave, som f.eks. at vinde tre kampe eller spille 20 heltekort (de røde kort). Er du ikke tilfreds med den opgave du har fået, kan du trykke på ikonet i opgavens øverste højre hjørne for at trække en ny opgave.

Poletter


I Pow! udbetales poletter usynligt bag om spillet. Du får 2000 poletter for at vinde en kamp, og 1000 poletter hvis du taber.