Spillernes vurdering: 3.3 / 5

Ludo

Spil det klassiske Ludo for to, tre eller fire spillere. Slå modstanderne hjem med et enkelt slag, og få dine fire brikker sikkert i mål for at vinde. Gå efter sjove nye brikker, rating og ikke mindst endeløs hygge med andre spillere.

Spil nu!
HD version
BEMÆRK: Oplever du at spillet kører dårligt, kan du prøve at slå HD fra.
Alles highscore
Rating
Rang (1)
Medaljer (0/4)
2000
25 til næste mærke
  • 2000
  • 2025
  • 2050

Brugeranmeldelser

hyggelig

af henrik38
et rigtig hyggeligt spil elsker at spillle det sammen med mine venner og elsker at man selv kan bestemme regler

hyggeligt

af pedersen61
Rigtig godt spil, når man ikke lige kommer til at spille med nogen, der venter med at trække til sidste sekund. Men et godt spil.

Sjældent man kan få et ok spil

af schaefer1974
Elsker at spille ludo og man kan da også være heldig at få et godt spil, men det er sjældent. De fleste spiller sammen 3 mod 1 hvor de hjælper hinanden med at vinde. Så det gælder om at kende en masse der vil spille på den måde for ellers bliver man udnyttet. Savner derfor det gamle ludo hvor man selv kunne vælge sit bord så man kunne fravælge de personer der spiller sammen. Hvis man så er heldig at finde et spil hvor folk ikke spiller sammen, så er der mange der er gode til at trække tiden med vilje til sidste sekund. Men når alt det er trukket fra, så er det sjovt at spille ludo.

drøn godt spil dejligt tidsfordriv

af uldgrisen
jeg hygger mig med LUDO syntes det er dejlig afslappende og et godt tidsfordriv hvor man skal huske at bruge hovedet uldgrisen

Elsker ludo,..

af Pladsisolen

Dejligt spil

af moni54
Et godt spil at fordrive tiden med - dog savner jeg et sted at kunne finde de "nye" regler som jeg ikke har forstået endnu

Dejligt og afslappende spil, s

af MilleO58
Dejligt og afslappende spil, som regel med søde modspillere. Dog er der enkelte der ikke lige burde spille, da der jo er risiko for at blive slået hjem.:-)

Fedt spil

af Sillemussss
Fedt spil. Mit yngling spil for ever................

Super spil, men ...

af RaKon62
Ludo er et super godt spil, men bør kun spilles af spillere der nyder spillet og har det fint med at man bliver slået hjem og også taber nogle spil.
For ca 10 år siden var langt de fleste spil super sjove, uanset om man skrev eller bare sendte smilies der passede til situationen, så morede vi også ofte sammen.
Nu gider de færreste skrive eller bare sende i smiley i spillet, og lader som om de spiller mod en computer og ikke med rigtige levende mennesker. Mennesker der ofte sidder alene og ønsker at spille MED mennesker og ikke MOD en computer!
Men spillet her på kov, ja, dét fejler bestemt intet.
Vi mangler bare flere søde, rare og betænksomme medspillere. ;)

Hyggeligt spil. Ærgerligt der ikke mere

af anton68
Hyggeligt spil. Ærgerligt der ikke mere kan chattes, når man bruger IPad. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hyggeligt

af Biffi27

Super hyggeligt spil

af Chellepigen92
Godt tidsfordriv og sjovt og der går sport i den når man slår hinanden hjem og så giver det ekstra hygge når man også chatter med spillerne

Ludo er sjovt, hygeligt og meg

af Josefinebragt
Ludo er sjovt, hygeligt og meget ( spændende)❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ludo

af PandaHero
Jeg må indrømme at jeg savner den anden Ludo, altså Luco Classic... Men i denne har man nogle andre sjove valgmuligheder, når det kommer til reglerne ;)

bra

af pysseltjejen1
kul spel å man kan välja hur spelplanen ska se ut å hur många man vill spela med .bra tycker jag . ger fullt betyg