Hjælp Finding Fate

Spillet

Du skal hjælpe journalisten Fate med at finde forskellige genstande, som skal bruges til at afsløre sandheden i de sager hun undersøger.

Episoder og Baner

En episode består af 5 beliggenheder/baner. I hver bane skal du finde de genstande, som står beskrevet i kasser under billedet. Desuden skal du hjælpe Fate med at finde nogle bestemte spor, derfor er det meget vigtig, at du læser, hvad hun fortæller, fordi hun kommer med hints til, hvad der skal ledes efter. I hver bane skal man opnå et vist antal stjerner, før den næste bane låses op.

Der udkommer en ny episode hver måned.

VIP medlemmer kan spille alle episoder. Hvis ikke du er vip medlem, kan du kun spille episode 1 og 7. Du har dog mulighed for at købe adgang til andre episoder.

Lup og Zoom navigation

Du har mulighed for at klikke på luppen øverst til venstre for at forstørre billedet (+) eller for at mindske billedet igen (-). Hvis du bruger en mus, kan du bruge scroll hjulet i stedet for. Når du har zoomet ind på billedet, kan du flytte rundt på billedet, så du kan zoome ind på dit fokusområde.

Lyspære

Du har også mulighed for at få hjælp til at finde en ting ved at klikke på lyspæren nederst til højre. Bemærk at hver gang du har klikket på lyspæren, så går der 30 sek før du kan klikke på den igen. Hvis du bruger pæren til hjælp, så får du færre points for at klare banen, end hvis ikke du havde brugt den. Hvis du klikker forkert 3 gange, så bliver billedet utydelig i 5 sekunder. Du får strafpoint for at klikke forkert, så tænk dig godt om, før du klikker på en genstand.

Nulstil

Når du har klaret alle 5 baner i en episode, har du mulighed for at trykke på Indstillinger->Nulstil for at nulstille hele episoden, og spille alle 5 baner forfra. Når man har gennemført banerne én gang, så vises muligheden for at skippe dialogen.

Spiltyper

I hver bane kan du vælge mellem 6 spiltyper: Standard, Spejlvendt, Nat, Forskelle, Silhuet og Anagram. Spiltyperne giver forskellige points. Jo sværere er spiltypen, jo flere points scorer du.

Udfordringer

Du kan samle stjerner ved at gennemføre udfordringer. Hver udfordring består af forskellige opgave som du skal løse. Du kan vinde guld-, sølv- eller bronzestjerne alt efter hvor hurtig du er til at gennemføre udfordringen. Nogle udfordringer kan kun løses af VIP medlemmer. Der udkommer nye udfordringer hver uge.