Hjælp Diamond Rush

Spillet

Diamond Rush er en underholdende western spillemaskine med ni hjul og mange minispil. Du befinder dig i den vilde vesten, hvor du skal samle diamanter og andre ædelsten ved at udforske minen. Gevinster udløses ved at få tre ens symboler på stribe. Det kan gøres både vandret, lodret og diagonalt. Hver gang du får en gevinst ved at få tre symboler på stribe, får du en dobbelt multiplikator. På spillets præmie skærm kan du se, hvor stor gevinst de forskellige symboler giver.

Wanted Game

I Wanted Game skal du lede efter en bestemt ædelsten på den midterste vandrette linje, inden du løber tør for spins. Du kan se hvor mange spins du har tilbage under Wanted pladen. Når du finder en ædelsten, udløser det en gevinst svarende til ædelstenens værdi. Hvis du har samlet nok ædelsten, får du også en multiplikator der kan gå helt op til gange otte. Hvis du finder alle ædelstenene vinder du et Jackpot Flash. Du får et Wanted Game ved at få tre Wanted Game-symboler på stribe.

Diamond Chase

I Diamond Chase tager du ind i minen for at lede efter diamanter ved at bruge dynamit til at bane vejen. Klik på et af felterne med en dynamit på for at sprænge stenene væk og hvis du er heldig, kan du finde en diamant under dem. Der er i alt fem diamanter i minen og hvis du finder dem alle, vinder du et Jackpot Flash. Du har i alt 25 dynamit og når du løber tør for dem, slutter spillet. Du kan spille Diamond Chase ved at få tre Diamond Chase -symboler på stribe eller vinde det i Game Flash.

Miners Maze

I Miners Maze tager du ud ind i minen for at lede efter tabte skatte ved at bruge minevognen til at navigere rundt med. Når du først ankommer til minen, får du et antal terningslag, hvilket kan ses til højre for den store terning. Minevognen kører ved at man slår et terningslag og derefter bevæge den de antal felter som terningen viser. Hvis vognen støder på et kryds eller en blindgyde, kan du vælge hvilken retning den skal køre ved at klikke på en af pilene. Når du slår en sekser med terningen, får du endnu et terningslag. Hvis du slår en stjerne får du et stjerne hop, som du kan bruge til at hoppe hen til en af stjernerne i minen ved at klikke på dem. Miners Maze slutter, når du har fundet alle skattekisterne eller løbet tør for terningslag. Du kan spille Miners Maze ved at få tre Miners Maze-symboler på stribe eller vinde det i Game Flash.

Game Flash

Ved at få Game Flash kan du være heldig at vinde poletter, Diamond Chase, Miners Maze eller Jackpot Flash. Du får et Game Flash ved at få tre Game Flash-symboler på stribe.

Jackpot Flash

Jackpot Flash er hvor de store gevinster kan vindes! Du kan enten vinde Jackpot eller Super Jackpot. Jackpot er en gevinst på mindst 10.000 poletter, og den vokser hver gang du starter et spin. Super Jackpot er på mindst 100.000 polette og den vokser hver gang et spin  bliver startet af dig eller af dine andre medspillere, som også spiller Diamond Rush. Du kan spille Jackpot Flash ved at vinde det i Wanted Game, Diamond Chase, Miners Maze og Game Flash.