Hjælp Crime SceneI Crime Scene skal du finde spor og løse forbrydelser. Udvid din politistation med op til otte forskellige betjente, og brug deres forskellige evner til at klare så mange missioner du kan. Saml donuts, opgrader dine betjente og fyld forbryderalbummet der opdateres med nye forbrydere hver måned.


Missioner

Du kan spille missioner på tre forskellige sværhedsgrader, og sætte en personlig rekord for hver sværhedsgrad. Jo højere sværhedsgrad du vælger, jo flere mistænkte er der og jo større er banen. Belønningen for at løse missionen afhænger også af sværhedsgraden. Når du spiller en mission præsenteres du for et antal mistænkte. Det er din opgave at finde ud af hvem forbryderen er, ved at udelukke de som er uskyldige. Det gør du ved at søge efter spor. Du har et begrænset antal søgninger, så brug dem klogt.

Der findes tre typer spor:

 • Beviser - optager 2 felter, giver dig information om forbryderen.
 • Motiver - optager 3 felter, giver dig information om de mistænkte.
 • Alibier - optager 4 felter, fortæller dig hvilke motiver der IKKE tilhører forbryderen.


Finder du f.eks. bevis på at en mistænkt er utålmodig, og senere et alibi der siger at forbryderen IKKE er utålmodig, så kan du udelukke den mistænkte. Tryk på den mistænkte du vil udelukke. Har du udelukket alle på nær én mistænkt, så ved du hvem forbryderen er. Tryk da på luppen for at færdiggøre missionen. Kan du ikke udelukke alle mistænkte, må du gætte. Spillet vil da fortælle dig, om du har gættet rigtigt.
I din notesbog finder du et overblik over alle du spor du har fundet. Du kan også bruge knapperne i notesbogen til at udelukke og anklage de mistænkte.

Betjente

I spillet er der otte forskellige betjente. Fra starten har du kun adgang til Mathias. De har hver især forskellige evner:

 • Mathias - starter en mission med 5% flere søgninger.
 • Jimbo - starter hver mission med at finde 5% af alle spor.
 • Ingrid - starter hver mission med at finde 5% af alle felter uden spor.
 • Amber - har 5% større chance for at finde forbrydere fra forbryderalbummet.
 • Wishoff - har 25% chance for at gå videre selvom han gætter forkert.
 • Breum - kan afhøre mistænkte for at få 20% af deres informationer.
 • Jasper - 5% chance for at afdække ekstra felter når du søger efter spor.
 • Abe - staver altid forkert, så din notesbog er svær at læse.

De forskellige betjente kan desuden opgrades op til level 5. Det vil gøre dem betydeligt bedre. F.eks. vil Mathias have hele 25% flere søgninger på level 5, og dermed gøre det lettere for dig at nå højere og sværere runder.

Når du har låst op for to betjente, kan du desuden vælge at tage en makker med på mission. På den måde får du adgang til begge betjentes særlige evner. Det koster 200 donuts at hyre en makker.

Donuts

For at låse op for flere betjente, og for at opgradere dem, skal du bruge bruge donuts. Du vinder donuts ved at gennemføre missioner. En normal mission giver 5 donuts, en øvet giver 20 og ekspert missioner giver 40 donuts. Derudover får du ekstra donuts svarende til hvor mange søgninger du har tilbage. Taber du en mission mister du et tilsvarende antal donuts.

Du kan desuden købe donuts i spillets butik, finde op til 30 donuts og få donuts for at opnå spillets udmærkelser.

Distrikter

Spillet er opdelt i distrikter, som hver byder på forskellige udfordringer.

Grønt distrikt: Du starter i Grønt distrikt, hvor forbryderalbummet opdateres månedligt.

Rødt distrikt: Spiller du meget, kan du vælge at låse op for Rødt distrikt hvor du kan samle stjerner ved at fylde forbryderalbummet igen og igen.


Udmærkelser

Hver måned får du en udmærkelse i bronze, sølv eller guld afhængigt af hvor mange forbrydere fra forbryderalbummet du har fanget. Jo flere af forbryderne du har fanget, jo flere donuts belønnes du med. Et fyldt forbryderalbum belønnes med 1.000 donuts.

Du får også udmærkelser for missioner gennemført med hver betjent. Ved 25 missioner gennemført får du 100 donuts, ved 100 missioner får du 250 donuts, ved 500 missioner får du 1.000 donuts, 1.000 missioner giver 10.000 donuts, 5.000 missioner giver 25.000 donuts og til sidst gives 50.000 donuts for 10.000 missioner med den samme betjent. 

Spiller du i rødt distrikt kan du opnå udmærkelser ved at samle 1, 5, 10, 25, 100 og 500 stjerner. Det belønnes med henholdsvis 500, 1.000, 2.500, 5.000, 10.000 og 50.000 donuts.

Opdatering: Der er nu udmærkelser for hver betjent fra 15.000 op til 50.000 gennemførte missioner i intervaller af 5.000, samt udmærkelser for stjerner samlet fra 1.000 til 5.000 i intervaller af 1.000.