Hjælp Crime Scene

I Crime Scene skal du finde spor og løse forbrydelser. Udvid din politistation med op til otte forskellige betjente, og brug deres forskellige evner til at klare så mange missioner du kan. Saml donuts, opgrader dine betjente og fyld forbryderalbummet der opdateres med nye forbrydere hver måned.

Missioner

Du kan spille missioner på tre forskellige sværhedsgrader, og sætte en personlig rekord for hver sværhedsgrad. Jo højere sværhedsgrad du vælger, jo flere mistænkte er der og jo større er banen. Belønningen for at løse missionen afhænger også af sværhedsgraden. Når du spiller en mission præsenteres du for et antal mistænkte. Det er din opgave at finde ud af hvem forbryderen er, ved at udelukke de som er uskyldige. Det gør du ved at søge efter spor. Du har et begrænset antal søgninger, så brug dem klogt.

Der findes tre typer spor:

 • Beviser - gule spor, giver dig information om forbryderen.
 • Motiver - grønne spor, giver dig information om de mistænkte.
 • Alibier - lilla spor, fortæller dig hvilke motiver der IKKE tilhører forbryderen.


Finder du f.eks. bevis på at en mistænkt er utålmodig, og senere et alibi der siger at forbryderen IKKE er utålmodig, så kan du udelukke den mistænkte. Tryk på den mistænkte du vil udelukke. Har du udelukket alle på nær én mistænkt, så ved du hvem forbryderen er. Tryk da på luppen for at færdiggøre missionen. Kan du ikke udelukke alle mistænkte, må du gætte. Spillet vil da fortælle dig, om du har gættet rigtigt.
I din notesbog finder du et overblik over alle du spor du har fundet. Du kan også bruge knapperne i notesbogen til at udelukke og anklage de mistænkte.

Betjente

I spillet er der otte forskellige betjente. Fra starten har du kun adgang til Mathias. De har hver især forskellige evner:


 • Mathias - starter en mission med 5% flere søgninger.
 • Jimbo - starter hver mission med at finde 5% af alle spor.
 • Ingrid - starter hver mission med at finde 5% af alle felter uden spor.
 • Amber - har 5% større chance for at finde forbrydere fra forbryderalbummet.
 • Wishoff - har 25% chance for at gå videre selvom han gætter forkert.
 • Breum - kan afhøre mistænkte for at få 20% af deres informationer.
 • Jasper - 5% chance for at afdække ekstra felter når du søger efter spor.
 • Abe - staver altid forkert, så din notesbog er svær at læse.De forskellige betjente kan desuden opgrades op til level 5. Det vil gøre dem betydeligt bedre. F.eks. vil Mathias have hele 25% flere søgninger på level 5, og dermed gøre det lettere for dig at nå højere og sværere runder.

Donuts

For at låse op for flere betjente, og for at opgradere dem, skal du bruge bruge donuts. Du vinder donuts ved at gennemføre missioner. En normal mission giver 5 donuts, en øvet giver 15 og ekspert missioner giver 25 donuts. Derudover får du ekstra donuts svarende til hvor mange søgninger du har tilbage. Taber du en mission mister du et tilsvarende antal donuts.

Du kan desuden købe donuts i spillets butik, finde op til 30 donuts og få donuts for at opnå spillets udmærkelser.

Udmærkelser

Hver måned får du en udmærkelse i bronze, sølv eller guld afhængigt af hvor mange forbrydere fra forbryderalbummet du har fanget. Jo flere af forbryderne du har fanget, jo flere donuts belønnes du med. Et fyldt forbryderalbum belønnes med 1.000 donuts.

Du får også udmærkelser for missioner gennemført med hver betjent. Ved 25 missioner gennemført får du 100 donuts, ved 100 missioner får du 250 donuts og ved 500 missioner gennemført får du 1.000 donuts.