Hjælp Candy Boost

Spillet

I Candy Boost skal du finde grupper på tre eller flere symboler af samme type. Du har som udgangspunkt et minut, til at score så mange point som muligt. Undervejs optjener du dog bonus sekunder, så en runde kan sagtens tage meget længere tid. Du konkurrerer hele tiden mod andre spillere, og du kan følge din placering i highscorelisten til venstre i spillet. Der er poletpræmier til de bedste spillere hver 3. og 24. time hvis du spiller udfordringer, mens du i det normale spil kan søge at klare flere baner end dine venner.

Spillemåder

Spillet indeholder to måder at spille på: Standard og Udfordring. Fælles for de to spillemåder, er at du som udgangspunkt har ét minut. Du optjener dog med jævne mellemrum 10 bonus sekunder. En måler i venstre side af skærmen viser, hvor mange point du skal opnå for at få de næste 10 sekunder. Standard Spiller du standard-spil, så skal du nå så høj en bane som muligt. Taber du en bane, starter du fra samme bane igen. I hver bane skal du opnå et bestemt antal point for at gennemføre - præcist hvor mange, kan du se på måleren øverst til venstre i spillet. Sværhedsgraden stiger løbende, ved at antallet af point du skal opnå bliver højere, mens også antallet af slik-typer varierer. Udfordring Du kan spille udfordring på tre sværhedsgrader. Den eneste forskel, er antallet af forskellige slik-typer. Målet er altid, at score så mange point som muligt inden tiden løber ud. I udfordring er der præmier til de 50 bedste spillere hver 3. og 24. time, og du kan sagtens deltage i highscore-konkurrencen på både Normal, Svær og Ekspert på samme tid.

Point

Du får point efter hvor meget slik du samler. Samler du eksempelvis 12 stykker slik med ét klik, så får du 12 point. Antallet af point du får, ganges dog med din mangedobler. Din mangedobler starter på x1, men når du samler slik hvori der indgår et mangedobler-symbol, så stiger din mangedobler. Samler du en lille gruppe med 4 stykker slik sammen med et mangedobler-symbol, så vil din mangedobler stige med 4, til f.eks. x5. Samler du derefter igen 12 stykker slik, vil de nu give 60 point (5 x 12).

Power-ups

Spillet indeholder en række specielle symboler eller power-ups, der viser sig som små skilte foran slikket. Når du samler et stykke slik med et af disse skilte, så sker der noget specielt. Ryd alle - tager du dette skilt sammen med et stykke slik, så vil alt andet slik af den samme type som det du tog forsvinde. Pause - når du tager dette skilt, så stopper tiden i et halvt sekund for hvert stykke slik du samlede sammen med skiltet. Plusrydder - tages dette skilt, så forsvinder alt slik i samme række og kolonne også. Mangedobler - det vigtigste skilt i spillet - når du tager det, så stiger din mangedobler efter hvor meget slik du samlede sammen med skiltet.

Poletter og Bonus spin

Efter hver runde tildeles du poletter baseret på din score. Undervejs har du også mulighed for at vinde et BonusSpin, ved at samle det slik som hunden i nederste venstre hjørne tænker på.